• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2022

12:46

HRVATI ĆE PUĆI OD MUKE ZBOG CRNOGORACA! Ovo je smešno!

Beta/AP

Ostali sportovi

HRVATI ĆE PUĆI OD MUKE ZBOG CRNOGORACA! Ovo je smešno!

Podeli vest

Razočaranje je vidno u hrvatskom taboru posle poraza od Crne Gore na Evropskom prvenstvu

Definitivno jedno od najvećih iznenađenja priredili su Crnogorci trijumfom 32:26 na otvaranju druge faze u Budimpešti.

Najiskusniji hrvatski rukometaš Ivan Čupić priznao je da nisu bili na nivou.

- Osim prvih 10 minuta, Crna Gora je držala prednost od pet-šest golova razlike. Bio je ovo jedan od dana kada ništa ne funkcioniše. Nažalost, poklopio nam se u pogrešnom trenutku - počeo je Čupić.

Foto: Tanjug/AP

 

Krilo Hrvatske kaže da je bilo puno nervoze i razgovora sa sudija...

- Ovo je smešno, nemam problem to da kažem. Crna Gora je odigrala fantastično, posebno njihov golman. Bili su mirni i disciplinirani, za razliku od nas. Pobedili su nas našim oružjem. Sve to s koronom je nebitno, ne treba tražiti alibi. Nismo odigrali dobru utakmicu i to je razlog zašto smo izgubili. Međutim, nema vremena za plakanje", zaključio je Čupić.

Hrvatska naredni meč igra u subotu i čeka je najteži test u glavnoj fazi – protiv Danske. Tim Hrvoja Horvata se nalazi u teškoj poziciji i trenutno nema nijedan bod u drugoj rundi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija