• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2022

16:42

Održan Evropa kup na Kopaoniku

Skijalište Srbije

Ostali sportovi

Održan Evropa kup na Kopaoniku

Podeli vest

Održan Evropa kup na Kopaoniku, učestvovale 52 takmičarke iz 15 zemalja sveta!

Danas je u ski centru Kopaonik, na stazi Crna Duboka, održan prvi Evropa kup u disiplini veleslalom za skijašice. Na ovom izuzetno važnom takmičenju za skijaški sport učestvovalo je 52 takmčarke iz 15 zemalja širom sveta. Učšeće su uzele takmičarke iz Švajcarske, Slovenije, Švedske, Rusije, Nemačke, Austrije i drugih zemalja.

Prvo mesto osvojila je Moerzinger Elisa iz Austrije, drugo mesto osvojila je Wild Simone iz
Švajcarske i treće mesto osvojila Luthman Jonna iz Švedske.

Organizacija ovako velikog i značajnog takmičenja je veliko priznanje za Skijališta Srbije i Skijaški savez Srbije, jer su pokazali da su potuno spremni za organizaciju jednog od najvažnijih skijaških takmičenja. Ski centar Kopaonik je ovim pokazao da po kvalitetu i tehničkoj spremnosti apsolutno parira evropskim ski centrima. To je pokazala i najveća ocena za pripremu staza za takmičenje, 10/ 10, koju je Svetska skijaška federacija dodelila za pripremu Crne Duboke.

Organizacija Evropa kupa je samo korak ka dobijanju Svetskog kupa, koji očekujemo u
narednom periodu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija