• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2022

23:30

DRAGI DEKI, DOBRODOŠAO KUĆI! Zvezda POTVRDILA sjajne vesti! SAVIĆ se vratio na klupu crveno-belih!

Ostali sportovi

DRAGI DEKI, DOBRODOŠAO KUĆI! Zvezda POTVRDILA sjajne vesti! SAVIĆ se vratio na klupu crveno-belih!

Podeli vest

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić zvanično se vratio u Crvenu zvezdu

Nakon nekoliko nedelja punih turbulencija u Crvenoj zvezdi, beogradski velikan danas je potvrdio sjajne vesti! Dejan Savić vratio se na klupu crveno-belih

Selektor vaterpolista Srbije u karijeri je već predvodio Crvenu zvezdu u sezoni 2012/13, kada je beogradski klub postao prvak Evrope! 

Crveno-beli su danas potvrdili da se Savić vratio na klupu, a pored evropske titule on je sa Zvezdom osvojio titulu u Srbiju, Kup Srbije i Superkup Evrope!

Foto: Privatna arhiva

- Poštovani gospodine Saviću, dragi Deki... Dobro došao kući. Dobro došao u Zvezdu. Ustvari, nikad ti i nisi napustio Zvezdu, jer si među svim vaterpolo zvazdama postao najsjajnija.

Nama Zvezdašima znači što si tu, jer sa tobom smo sigurniji i znamo da ćeš ti i pored svoje skromnosti, učiniti sve da bude onako, kako želimo. Mi pamtimo i ne zaboravljamo . Početak tvoje trenerske karijere je ispisao najzvezdanije stranice našeg kluba.

Titula prvaka Evrope, Kup Srbije, šampionska titula, Superkup Evrope...

Gotovo je izlišno pisati da je za pobedu potreban talenat, a da je za rezultat potreban karakter. Ti imaš karakter pobednika i to nam je tako sada potrebno. Ima jedna stvar, koja te čini izuzetnim. To što ne kriješ da si zvezdaš.

Sa tvojom zrelošću, sa kojom postavljanje cilja određuješ ishodom – šobedom , kao čovek, koji ne krije od koga je sve učio i još uvek uči, pred tobom je put i izazov . Da među decom prepoznaš buduće šampione, a da i stvorimo nove generacije trenera, koje će stvarati šampione u kontinuitetu .

Znaš i sam Deki - mi Zvezdaši smo uvek „ žedni“ trofeja. Umesto reči zahvalnosti, tako je dobar osećaj da si ponovo tu. Ostani dugo – u dobrom si društvu! I tvoje prisustvo nam znači - stoji u saopštenju VK Crvena zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija