• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2022

09:17

BOKSER ODLAZI U RAT! Uzeo je pušku, spreman je da pogine! (FOTO)

reuters

Ostali sportovi

BOKSER ODLAZI U RAT! Uzeo je pušku, spreman je da pogine! (FOTO)

Podeli vest

Ukrajinski bokser Vasil Lomačenko umesto rukavica uzeo je pušku

Vasil Lomačenko će se poput braće Kličko, Vladimira i Vitalija, pridružiti vojnim snagama Ukrajine, koja je u sukobu sa Rusijom.

Kako prenose mediji Vasil će biti deo obrane rodnog grada Belgorod-Dnjestra. Na društvenim mrežama se pojavila fotografija boksera u vojnoj uniformi, kako nosi oružje.

Belgorod - Dnjestar je lučki grad na jugozapadu Ukrajine koji se nalazi uz Crno more. Kako navode mediji, Lomačenko je napustio svoj dom u Odesi kada je sve počelo, ali se vratio da bi bio uz svoju porodicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MMA ™ (@freak.mma)

 

 

Vasil Lomačenko je bivši svetski šampion i dvostruki olimpijski šampion, jedini borac koji je u drugom meču profi karijere dobio šansu da se bori za veliku titulu.

Bokserski šampion Vitali Kličko, gradonačelnika Kijeva, spreman je da uzme oružje kako bi odbranio grad. On se kako su mediji prenekli sa bratom Vladimirom prijavio kao rezerva.

Teniser Sergej Stahovski je nakon poraza u prvom kolu kvalifikacija za Australijan open objavio kraj karijere, a sada se prijavio u dobrovoljce!

Dešavanja iz Ukrajine možete da pratite na Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija