• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.03.2022

13:55

NOVOBEOGRAĐANIMA PRVA NA CRTU IZLAZI CRVENA ZVEZDA! Sutra počinje treći turnir Regionalne lige!

beta

Ostali sportovi

NOVOBEOGRAĐANIMA PRVA NA CRTU IZLAZI CRVENA ZVEZDA! Sutra počinje treći turnir Regionalne lige!

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda danas putuju u Zagreb gde će učestvovati na trećem ovosezonskom turniru Regionalne lige. Novobeograđani će za prvog rivala u petak od 20 sati i 40 minuta imati ekipu Crvene zvezde, potom će dan kasnije u istom terminu snage odmeriti sa Jadranom iz Splita, a u poslednjem kolu u nedelju rival će im biti splitski Mornar

Novi Beograd je trenutno na drugom mestu na tabeli, sa dva boda zaostatka u odnosu na vodeći Jug, a prvoplasirini tim na kraju takmičenja, koje je organizovan po ligaškom sistemu, biće domaćin Fajnal-fora na kome će se odlučivati o novom regionalnom šampionu:

- Posle devet treninga u izvanrednim uslovima ovde na bazenu „11. april“ i ekipom koja zaista ima veliki kvalitet, mogu da kažem da sam uživao. Debitujem na klupi Novog Beograda u Zagrebu i zbog toga sam veoma uzbuđen – počeo je priču trener Novobeograđana Igor Milanović i potom dodao:

- Naš rad prethodnih dana bazirao se na grupnoj taktici, a dosta vremena smo posvetili odbrani i uigravanju. Mislim da ova ekipa zaista ima kvalitet koji je samo potreban da se na pravi način ispolji u pravim trenucima. Daću sve od sebe da iz utakmice u utakmice igramo sve bolje i beležimo pobede. Ova ekipa nema šta drugo da traži nego da u svakom meču ide da pobedi. Siguran sam da će biti uspona i padova, ali spremni smo – poručio je Milanović.

Strateg Novobeograđana analizirao je i predstojeće rivale:

- Zvezda je neugodna ekipa, a poslednji put smo poraženi u duelu sa crveno-belima. Red je da pokažemo celom vaterpolo svetu da smo mi bolji tim. Mislim da će i u subotu protiv splitskog Jadrana biti izuzetno uzbudljiva utakmica, koji se i pojačao u međuvremenu i doveo veoma dobrog golmana. To je ekipa koja ima vrhunske pojedince, mlade i iskusne igrače. Mornar je za nijansu slabija ekipa, ali i to će biti još jedan ispit za nas da vidimo kako se ponašamo kao ekipa – rekao je Milanović uz konstataciju da u Zagreb njegov tim putuje u kompletnom sastavu.

Prvotimac Novobeograđana Đorđe Vučinić najavio je još jedan iscrpljujuć turnri, s obziorm da će u samo tri dana ekipa odrigrati tri utakmice:

- Sve tri utakmice su jako bitne za nas. Mislim da smo veoma vredno radili u poslednje vreme, dali smo sve od sebe i sigurno da idemo na pobedu u sva tri meča. Ponavljam, neće biti lako. Respektujemo sve protivnike sa kojima igramo, ali mislim da je suština da se držimo zajedno, da poštujemo zadatke koje trener od nas zahteva, i u tom slučaju ne bi trebalo da bude nikakvih problema.

Vučinić je istakao da postoji veliki motiv za revanš Crvenoj zvezdi za nedavni poraz u domaćem šampionatu:

- Mislim da je to sportski. Jednostavno, u tom meču nismo pokazali ono što znamo. Želimo da se revanširamo i mislim da smo sigurno favoriti u toj utakmica, ali to treba da dokažemo i u bazenu – zaključio je Vučinić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija