• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2022

21:23

SUDAR NAJBOLJIH BORACA! POČELA MMA LIGA SRBIJE! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

SUDAR NAJBOLJIH BORACA! POČELA MMA LIGA SRBIJE! (VIDEO)

Podeli vest

Cilj MMA lige je da u Srbiji stvori odlične MMA borce koji će kasnije praviti dobre rezultate u Evropi i svetu - kaže Luka Nikolić, predsednik MMA Saveza Srbije

Druga sezona MMA lige počela je danas u hali Pinki u Zemunu! Takmičenje je počelo u 11 sati, a kako se bližio main event u kom su snage odmerili Nikola Đurđev iz Srbije i Bugarina Ivayo Lumbev, publika se sve više zagrevala i velikim aplauzima nagrađivala borce.

Prema rečima Luke Nikolića, predsednika MMA Saveza Srbije, on od ove LIge očekuje mnogo više nego što je to bilo prošle godine.

- Kada to kažem moram da napomenem da je Liga prošle godine bila veoma uspešna. Vidim mnogo novih mladih boraca i klubova i to mi je dovoljan znak da radimo dobar posao. Cilj MMA lige je da u Srbiji stvori odlične MMA borce koji će kasnije praviti dobre rezultate u Evropi i svetu. Ostalo je još mnogo kola do kraja i nadam se da ćemo svakim novim takmičenjem publikom ispunjavati hale sve više i više - rekao je NIkolić.

Inače, prvi put u istoriji reprezentacija Balkana, koju čine i srpski MMA borci, sutra će otputovati u Bahrein na MMA CUP!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija