• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.03.2022

22:29

BINOTO NAJAVLJUJE! Ferari neće mnogo menjati bolid

Reuters

Ostali sportovi

BINOTO NAJAVLJUJE! Ferari neće mnogo menjati bolid

Podeli vest

Direktor Ferarija Matija Binoto rekao je da je plan ekipe da na predstojećim testiranjima u Formuli 1 u Bahreinu izvede gotovo isti bolid kao na testiranjima u Barseloni

Ferari je u februaru na testiranjima u Barseloni imao najviše krugova - 439, u poređenju sa Mercedesom (392), a njegov vozač Šarl Lekler bio je najbrži tokom drugog dana testiranja.

Pojedine ekipe navele su da će njihovi bolidi na predstojećim testiranjima u Bahreinu biti drugačiji od onih koji su testirani u Barseloni, a Binoto je rekao da će italijanska ekipa uraditi suprotno.

- Naš bolid se neće mnogo razlikovati od onog koji smo doveli u Barselonu. Prvi korak je da optimizujemo ono što imamo. Još smo daleko od najboljih performansi, ne samo zato što trošimo mnogo goriva ili nije najbolji režim motora, već zato što ima mnogo toga da se iskoristi na samom automobilu. Sačekajmo da vidimo šta će ostali doneti - rekao je Binoto, preneo je sajt Formule 1.

 

On je dodao da je ekipa prikupila dovoljno podataka iz Barselone i da ima prostora da se izvuče više iz bolida F1 - 75 u Bahreinu.

Zvanična predsezonska testiranja obaviće se u Bahreinu od 10. do 12. marta.

- Svi ćemo pokušati da simuliramo neke trkačke situacije i izvučemo neke performanse iz samog bolida. U Bahreinu će konkurentnost ekipa biti jasnija - dodao je Binoto.

Nova sezona u Formuli 1 počinje 20. marta trkom za Veliku nagradu Bahreina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija