• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2022

14:02

NE ŽELE IZNENAĐENJE! Gogov: Maksimalano protiv Šapca!

beta

Ostali sportovi

NE ŽELE IZNENAĐENJE! Gogov: Maksimalano protiv Šapca!

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda u poslednjem kolu ligaškog dela Superlige Srbije gostuju ekipi Šapca u subotu od 18 časova


Ovaj meč za Novobeograđane neće imati rezultatski značaj s obzirom na to da je ekipa trenera Igora Milanovića obezbedila prvo mesto pred plej-of koji počinje 19. marta.


- Ovaj meč za nas nije toliko rezultatski bitan, koliko će biti važno da dodatno utvrdimo našu igru u odbrani. Biće neophodno da imamo maksimalan pristup, jer ne želimo bilo kakvo iznenađenje. Iako nemamo imperativ pobede mi u Šabac svakako idemo po pobedu - rekao je prvotimac Novog Beograda Draško Gogov.

Pre komentara o duelu protiv ekipe Šapca, pomoćni trener u stručnom štabu Igora Milanovića Ðorđe Filipović osvrnuo se na poslednji turnir Jadranske lige koji je Novi Beograd minulog vikenda odigrao u Zagrebu.

Foto: Starsportphoto

 



- Veliko nam je zadovoljstvo što smo ligaški deo regionalnog takmičenja završili na prvom mestu. Uz naše dobre partije na tom poslednjem turniru u Zagrebu, ali i još neke rezultate ostalih timova koji su nam se poklopili, ostvarili smo naš cilj - kaže Filipović.

- Predstoji nam malo mirniji period i povratak u ritam utakmica jednom nedeljno. To će nam dati veću mogućnost da se posvetimo treninzima i jačem radu, pre svega u pogledu podizanja fizičke pripreme za sve ono što nas očekuje krajem marta i početkom aprila. S tim u vezi sm već podigli intenzitet treninga ove nedelje i moram da pohvalim igrače, jer su sjajno odreagovali, veoma profesionalno, kao što je to i do sada bio slučaj.

Osvrnuo se i na duel sa Šapčanima.

- Očekujem ozbiljnost, dobar pristup i potvrdu kvaliteta rejtinga, kako individualnog tako i timskog, ove grupe igrača. Ako tako bude, mislim da pobeda svakako neće izostati - zaključio je Filipović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija