• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

28.03.2022

13:03

MMA LEGENDE FASCINIRANE ŠAMAROM NA DODELI OSKARA! Priželjkuju borbu Smita i Roka!

Printscreen You Tube

Ostali sportovi

MMA LEGENDE FASCINIRANE ŠAMAROM NA DODELI OSKARA! Priželjkuju borbu Smita i Roka!

Podeli vest

Šamar koji je Vil Smit udario Krisu Roku na dodeli Oskara zbog šale na račun njegove žene vest je dana širom sveta, a izazvao je i interesantne komentare na društvenim mrežama

Većina ljudi oduševljena je scenom koja se dogodila, pa se tako priželjkuje borba spomenute dvojice.

Nema šanse, mora da je lažirano. Sada treba da im ponudite ugovor da se bore po MMA pravilima na specijalnom selebriti UFC kardu - poručio je Sent Pjer, možda i najveći borac u ovom sportu ikada.

Foto: Printscreen You Tube

 

Prvi čovek UFC-a, Dejna Vajt objavio je snimak incidenta sa dodele Oskara uz oduševljenje.

Konačno! Oskar šou koji je bilo vredno gledati. A Kris Rok ima bradu - poručio je Dejna Vajt, aludirajući na to koliko je Rok nakon udarca ostao čvrst, bez da ga je Smit ozbiljno uzdrmao.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija