• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.04.2022

19:43

FANTASTIČAN REZULTAT! Stjepanović osvojio četiri zlata u Helsinkiju!

reuters

Ostali sportovi

FANTASTIČAN REZULTAT! Stjepanović osvojio četiri zlata u Helsinkiju!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije u plivanju Velimir Stjepanović osvojio je četiri zlatne medalje na mitingu u Helsinkiju

Velimir Stjepanović je pobedio u trkama na 100 i 200 delfin i 100 i 200 metara slobodno.

Nakon pobeda, naš plivač nije sakrivao zadovoljstvo.

- U principu sam zadovoljan. Možda je moglo za nijansu brže na 200 delfin. Priželjkivali smo vreme oko 1:56,5, ali i ovako nije loše. Najbolja trka je bila na 200 slobodno, Estonac je odličan plivač. Vraćam se u petak u Beograd, a za vikend ću na mitingu „11 aprila“ plivati samo ove dve trke i nadam se boljim rezultatima - izjavio je Stjepanović.

U trci na 100 metara je ostvario vreme 53,78 sekundi, dok je 200 metara isplivao za 1:57,26.

Na 200 slobodno je plivao u najuzbudljivijoj trci kada je na samom kraju pobedio Kregora Zirka sa  rezultatom 1:48,11, a na duplo manjoj razdaljini je sa 49,27 bio jedini sa vremenom ispod 50 sekundi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija