• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.04.2022

15:39

ČUDO NEVIĐENO! Ameri navijali za Rusa protiv svog borca! (VIDEO)

USA TODAY/David Yeazell

Ostali sportovi

ČUDO NEVIĐENO! Ameri navijali za Rusa protiv svog borca! (VIDEO)

Podeli vest

Na UFC spektaklu 273 u Las Vegasu američki borac jamajčanskog porekla Aldžo Sterling odbranio je svoj šampionski pojas protiv Pjotra Jana iz Rusije

Sterling je slavio podeljeno sudijskoj odlukom posle pet rundi pravog rata i tako iznenadio MMA fanove jer je bio apsolutni austsajder uprkos tome što je šamion.

Ipak, jedan detalj na ovom meču oduševio je mnoge ljubitelje sporta.

Na iventu u Džeksonvilu američka publika  je celo vreme navijala za ruskog fajtera Pjotra Jana.

Ljubitelji ovog sporta zamrzeli su Sterlinga zbog načina na koji je u prošlom duelu sa Janom stigao do trijumfa i to nikako ne mogu da mu oproste.

Naime, Jan je u prvom meču bio blizu trijumfa, a onda je izveo nelegalan udarac kolenom u glavu dok je Sterling bio na podu. Aldžo se požalio da ne može da nastavi meč, a zatim je Rus diskvalifikovan što je automatski značilo da je Sterling novi šampion.

Amerikanac je od tada postao jedan od najomraženijih MMA boraca, a mnogi mu zameruju što je često pozirao sa pojasom.

Ipak, sada je došao na drugačiji način do pobede, iako je meč bio jako tesan i vrlo lako je mogao da prevagne na stranu njegovog protivnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija