• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2022

11:15

TRAGEDIJA - POGINUO UKRAJINSKI ŠAMPION! Damir Mikec neutešan!

V.N.

Ostali sportovi

TRAGEDIJA - POGINUO UKRAJINSKI ŠAMPION! Damir Mikec neutešan!

Podeli vest

Ukrajinski reprezentativac u streljaštvu Ivan Oleksandrovič poginuo je tokom sukoba sa vojskom Rusije

Rat u Ukrajini odneo je još jedan mladi, sportski život! Ivan Oleksandrovič, internacionalni šampion u streljaštvu, osvajač brojnih medalja i reprezentativac Ukrajine poginuo je tokom sukoba sa Rusima!

- Dana 20. aprila, tokom žestokih borbi u Borislavskom okrugu Hersonske oblasti, poginuo je Ivan Oleksandrovič, majstor sporta Ukrajine, internacionalni šampion u streljaštvu, višestruki šampion, pobednik Evropskih prvenstava i osvajač brojnih medalja. Živeo je u Marganecu. Večna ti slava. Zapamtićemo. Nećemo oprostiti - navodi se na sajtu Streljačkog saveza Ukrajine.

Foto: printscreen

Smrt Ivana Oleksandroviča potresla je mnoge sportiste, a posebno srpskog strelca Damira Mikeca koji se putem Instagrama oprostio od prijatelja. 

- Počivaj u miru, naš voljeni Ivane - napisao je Mikec. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Veljko949

pre 1 godinu

Da li je ovaj šampion poginuo kao civil na WC šolji ? Da li je ovaj šampion pomagao nacistima koji su 8 godina ubijala narod u Dombasu ? Da li je ovaj šampion bio u društvu sa ustašama. Da li je ovaj šampion ubijao policajce i narod na Majdanu ? Da li je ovaj šampion digao glas protiv Banderovaca osvedočenih nacista ? Molim poštovanog Mikeca da mi odgovori pošto ga je dobro znao.

Duca

pre 1 godinu

Ti poginu a tvoj glupi predsednik zivi i bice sve bogatiji. Gledam ga na pocetku rata bio normalan mrsav, sad se saoblio, ne zna kud udara. Da li od hrane, ili alkohola i druge. Ti si mislio da je rat igra, nije igra moj mladicu, to su opasne stvari, tamo se gine i to mnogo. Gde ti je bila pamet.

PETAR

pre 1 godinu

OTISO DA UBIJA RUSE,E SAD CE PRAVITI METLU OLBARTOVAJ U PAKLU I SRELJATI DAVOLE

ratko

pre 1 godinu

stao na stranu nacista, tako svako prodje ko zeli da se bori rame uz rame sa nacistima azova

Aca Niš

pre 1 godinu

Pa on nije poginuo na strelištu, vec na liniji fronta a pritom je vežbao da puca u tačku, snajperiste ne treba žaliti, oni vide kog ubiju. Ali i oni ginu pa ih iz humanitarnih razloga ne treba žaliti jer da su živi više bi ubili.

Djoka

pre 1 godinu

A ko ga je terao da se kači sa rujama? Za koga se borio bre? Za Zelenog lutkara? Šta znači boriti se za Ukrajinu? Šta je Ukrajina? Narod ili Zeleni? Ovo je rat bre u kome učestvuju strelci koji bolje pucaju od olimpijskih vikendaša pljus seva Kalibar, Iskander, Sarmat. Kada topovi govore onda se ćuti. I plače. Zamisli ti da dozvoliš svojom besmislenom politikom da ti polupaju državu da ne ostane ni kamen na kamen?....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija