• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2022

10:25

ŠOK! KAPITEN PARTIZANA STIŽE U ZVEZDU! Transfer o kojem će se pričati!

Starsportphoto

Ostali sportovi

ŠOK! KAPITEN PARTIZANA STIŽE U ZVEZDU! Transfer o kojem će se pričati!

Podeli vest

Najbolji igrač OK Partizan, Lazar Marinović (24) zameniće crno-beli dres onim u bojama večitog rivala

Prema nezvaničnom saznanjima Mozzart Sporta kapiten odbojkaškog kluba Partizan, Lazar Marinović, od naredne sezone nosiće dres Crvene zvezde.

O ovoj informaciji se "šuška" još od kraja sezone u odbojkaškom svetu, a vrlo brzo bi mogla da odjekne i sa Marakane. Dogovor je postignut, čeka se potvrda i zvanična promocija.

Foto: Starsportphoto

 

Ovaj transfer pokazuje da su se čelnici crveno-belog kluba ozbiljno bacili na posao. Njihov ženski tim je nedavno osvojio duplu krunu, a muškarci su poraženi u polufinalu kupa i plej-ofa. 

Nema sumnje da će dolazak Lazara Marinovića biti ogromna stvar za klub, ujedno i veliki udarac za Partizan koji je godinama unazad bio oslonjen na mladog primača servisa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saban

pre 1 godinu

Sramota je da se Zvezda finansira u potpunosti iz državnih firmi i da se time javno hvale! Partizan nije dobio pare od državnih firmi što se vidi po sponzorima na dresu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija