• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2022

17:34

SREBRO ZA SRBIJU NA EVROPSKOM PRVENSTVU UZ SKANDAL! "Sudije na neviđen način odlukama oštetile našu reprezentaciju"

printscreen

Ostali sportovi

SREBRO ZA SRBIJU NA EVROPSKOM PRVENSTVU UZ SKANDAL! "Sudije na neviđen način odlukama oštetile našu reprezentaciju"

Podeli vest

Danas se završava Evropsko prvenstvo u džudou koje se održava u Sofiji, a reprezentacija Srbije se vraća sa jednom srebrnom medaljom koju je osvojio Darko Brašnjović

Darko Brašnjović (22) je u finalu na vazari izgubio od predstavnika Gruzije, Luke Maisuradzea u kategoriji do 90 kilograma.

Naš borac je, inače, 2016. godine bio prvi na IJF listi za kadete. Tri godine kasnije je osvojio zlato na šampionatu Starog kontinenta za juniore, a 2020. isto odličje poneo i na Evropskom kupu u Dubrovniku.

Prema rečima predsednik Izvršnog džudo saveza Srbije Milovana Bratića, naša selekcija bila ozbiljno oštećena:

- U glavnom gradu Bugarske sudije koje su delile pravdu na šampionatu Starog kontinenta svojim odlukama su na neviđen način oštetili našu reprezentaciju, koja se vraća sa herojskom srebrnom medaljom Brašnjovića u Srbiju. Prosto rečeno, da se ovakvo nešto nikada više ne ponovi - rekao je on u javljanju za "RTV" iz Sofije.

 

 

Brašnjović je na putu do srebrne medalje redom pobeđivao Turčina Mihaela Zganka, Moldavca Dorina Gotonoagu, Holanđanina Jespera Sminka i Grka Teodorosa Celidisa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija