• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2022

18:11

ZBOG SKANDALOZNIH REZULTATA! Rukometni savez Srbije podneo KRIVIČNE PRIJAVE!

Pixabay

Ostali sportovi

ZBOG SKANDALOZNIH REZULTATA! Rukometni savez Srbije podneo KRIVIČNE PRIJAVE!

Podeli vest

U prostorijama Rukometnog saveza Srbije, održan je danas hitan sastanak rukovodstva i komesara za bezbednost RSS sa predstavnicima Rukometnog saveza Vojvodine povodom neverovatnih ishoda utakmica 20. kola Prve lige Vojvodine za žene, u kojima su se sastali Temerin-Ravangrad 86:15 i Ruma-Mokrin (47:18)

Meč između ŽRK Temerin i ŽRK Ravangrad završen je rezultatom 86:15 (43:5), dok je RK Ruma u gostima pobedila ŽRK Mokrin sa 47:18 (33:6).

ŽRK Temerin i RK Ruma bore za ulazak u drugi rang takmičenja RSS i da na tabeli imaju isti broj bodova, gol razlika između ove dve ekipe će odlučivati o prvaku Lige.

- Rukovodstvo RSV se na osnovu zahteva direktora Prve lige Vojvodine za žene obratilo RSS i dostavilo prikupljeni materijal u vezi izražene sumnje na narušavanje integriteta i regularnosti takmičenja, a samim tim i ugleda Rukometnog saveza Vojvodine, Rukometnog saveza Srbije i rukometnog sporta uopšte - preneo je Rukometni savez Srbije.

RSS je na osnovu svega iznetog na sastanu doneo odluku o "podnošenju krivične prijave nadležnom teritorijalnom organu Ministarstva unutrašnjih poslova i tužilaštvu Republike Srbije, koji će raditi na utvrđivanju eventualnih odgovornosti i krivice".

- Rukometni savez Srbije kao i Rukometni savez Vojvodine, poštujući pravila i principe sporta i fer pleja, beskompromisno se zalažu da sve strane uključene u rad, sprovodjenje i učešće u rukometnim takmičenjima RSS, postupaju u sportskom i takmičarskom duhu, rukovodeći se načelima olimpizma, razvoja i promocije rukometnog sporta u Srbiji - stoji u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

86+15=101 GOL ZA 60 MINUTA. KAO DA SU IGRALI BEZ GOLMANA I ŠUTIRALI NA PRAZAN GOL. TO JE SKORO DVA GOLA PO MINUTI. KAO KOŠARKA ŠUT DVA POENA IZ SVOG POLJA TROJKA. NEMA DILEME DA JE NAMEŠTENO.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija