• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

11:03

LUDILOOOOO! Zastrašujuć nokaut, udario ga nogom u glavu i momentalno uspavao! (VIDEO)

USA Today

Ostali sportovi

LUDILOOOOO! Zastrašujuć nokaut, udario ga nogom u glavu i momentalno uspavao! (VIDEO)

Podeli vest

Majkl Čendler se vratio na pobednički put posle tri vezana poraza i to na spektakularan način


Veteran Toni Ferguson bio je izazivač Majklu Čendleru, izdržao je prvu rundu, a onda je brutalno nokautiran.

Čendler je plasirao front kik u glavu iskusnijeg sunardonika, oborio ga na pod i onesvestio. Tu je bio kraj! Ferguson nije znao šta ga je snašlo.

Foto: USA Today

Ferguson je ostao bez svesti

Toni je pogodio levi kroše i bacio  Čendlera u kokdaun. Nakon toga je Čendler srušio  Fergusona, koji je laktovima iz partera posekao Majkla, koji je uzvratio sa nekoliko brutalnih udaraca i posekao Furgusona po licu.

Druga runda je počeča završila se šokantno. Čendler je front kikom nokautirao Fergusona. Bio je ovo tek deveti put ovakav nokaut u istoriji  UFC-a.

 

 

 

 

Podsećamo, Čarls Oliveira je pobedio Džastina Gejdžija nateravši ga gušenjem na predaju u prvoj rundi, ali je ostao bez pojasa šampiona zbog toga što nije imao potrebnu težinu u petak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija