• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.05.2022

17:00

VRATIĆU SE JAČI NEGO IKADA! Rakić se oglasio nakon strašne povrede!

Printscreen You Tube

Ostali sportovi

VRATIĆU SE JAČI NEGO IKADA! Rakić se oglasio nakon strašne povrede!

Podeli vest

Srpski MMA borac nesrećno je izgubio meč od Jana Blahovica na UFC iventu u Las Vegasu

Nakon sjajne prve dve runde, Rakić je ozbiljno povredio koleno u trećoj rundi nakon čega je sudija bio primoran da prekine meč.

Popularni "Raketa" se prvi put oglasio nakon ovog nesrećnog slučaja.

- Bila je to sjajna bitka u oktagonu, ali nažalost nije završila onako kako smo Jan i ja to priželjkivali, kao ni fanovi koju su nas došli podržati. Ovo je ista ona povreda koja mi se pojavila prije tri nedelje u pripremnom kampu. Mislim da sam bio bolji u obe runde, iako je prva runda bila prilično izjednačena, iduća je bila moja, a treću rundu sam otvorio jako dobro prije nego sam povredio koleno - napisao je Rakić.

Takođe osvrnuo na svoju fizičku spremu za koju smatra kako je bila na visokom nivou i da se zapravo tek počeo zagrevati za ono što je trebalo uslediti.

- S obzirom na činjenicu da je moj kardio bio van svake skale (otkucaji srca mi padnu na 36 dok spavam), počeo bih ga rastavljati na proste faktore nakon 3. runde ali šta je tu je -  dodao je Rakić.

Za kraj je na sportski način čestitao Janu na pobedi i najavio povratak.

- Čestitam Janu i želim mu sve najbolje. Pobrinut ću se za ovu povredu i vratiti se u formi u kojoj me još niste videli. Jan i ja sada imamo nedovršenog posla i nadam se da će mi UFC ponuditi priliku za revanš - napisao je Rakić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija