• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2022

00:16

NOVOBEOGRAĐANI UTUČENI ZBOG IZGUBLJENOG PEHARA! Ovo srebro je TREBALO da bude zlato!

Starsportphoto

Ostali sportovi

NOVOBEOGRAĐANI UTUČENI ZBOG IZGUBLJENOG PEHARA! Ovo srebro je TREBALO da bude zlato!

Podeli vest

Poraz u finalu Lige šampiona teško je pao vaterpolistima i članovima stručnog štaba Novog Beograda

Pro Reko je slavio posle boljeg izvođenja petaraca sa 17:16 i tako stigao do svoje desete titule šampiona Evrope.

- Mnogo je teško govoriti posle ovakvog poraza. Svi smo ponosni na ovu našu ekipu koja je dala sve od sebe na ovom turniru. Možda nije pošteno reći da smo večeras bili bolji, ali ova srebrna medalja je trebalo da sija zlatnim sjajem. Zbog toga nam je mnogo teško i zato su osećanja sada pomešana - rekao je na konferenciji za novinare posle meča Aleksandar Bakić, pomoćni trener Novobeograđana.

Bakić je konstatovao da su svi treneri i igrači Novog Beograda prethdina tri dana živeli jedan san i da su uspeli da urade ono u šta je malo ko verovao.

- Moram da istaknem sjajnu organizaciju kluba, koja nas prati od prvog dana. U decembru smo izgubili Kup i mnogi su pomislili da mi nećemo ništa uraditi. Ali, brzo se pokazalo dolaskom Igora Milanovića da smo se podigli i da je cela vaterpolo Evropa drhtala od Novog Beograda. To je ono na šta smo ponosni, a ono što mogu da obećam je da ćemo sledeće godine svim silama napasti prvo mesto, jer sledeće godine bićemo još jači i iskusniji .- dodao je, pa nastavio:

- Moram da kažem i veliko hvala Aleksandru Šapiću koji je sve ovo omogućio. Znam da mu je sada jako teško. Bio je sa nama u svlačionici posle meča. Obratio nam se rečima velike podrške i da nije njega ne bi bilo ni ovog kluba - podvukao je Bakić.

Foto: Starsportphoto

vaterpolisti Pro Reka

Mladi prvotimac Novog Beograda Vasilije Martinović sportski je čestitao Pro Reku na pobedi i izvanredno odigranoj utakmici.

- Gorak ukus ostaje posle ovog finala. U sve tri utakmice na završnom turniru davali smo svoj maskimum. Zato je normalno što ne možemo da kažemo da smo zadovoljni drugim mestom. Ali, sledeća takmičarska godina je uskoro tu, brzo će doći. Hvala mom timu i stručnom štabu na lepoj sezoni i nadam se da ćemo se sledeće godine vratiti u još lepšem sjaju i sa još više snage - kaže Martinović

On je prokomentarisao i fantastičan ambijent na tribinama bazena "11. april", koje su bile ispunjene do poslednjeg mesta.

- Publika je značila mnogo, a pune tribine davale su dodatni motiv i snagu da igramo dobro i da se borimo. Hvala svima koji su došli i koji su nas pratili preko malih ekrana. Nadam se da smo velikom borbenošću zaslužili njihovo poverenje i da će nastaviti da nas podržavaju i sledeće sezone - istakao je Vasilije Martinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija