• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.06.2022

16:00

Srpkinje srušile Holandiju za treću pobedu u Ligi nacija!

Starsportphoto

Ostali sportovi

Srpkinje srušile Holandiju za treću pobedu u Ligi nacija!

Podeli vest

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Ankari selekciju Holandije 27:25, 25:16, 17:25, 22:25, 15:13 u četvrtom meču grupe B prvog vikenda nove sezone u Ligi nacija.


Srbija je vodila 2:0 u setovima, ali su se u nastavku meča Holanđanke razigrale i stigle do izjednačenja. 

Naše odbojkašice su uspele boljom igrom u finišu petog seta da stignu do pobede.

Najefikasnija u selekciji Srbije bila je Sara Lozo sa 24 poena, dok je Katarina Lazović zabeležila 17, kapiten Ana Bjelica zabeležila 16. Jovana Stevanović je brojala do deset, a Maja Aleksić je stala na osam.

U poraženom sastavunajbolja je bila Elin Timerman sa 19 poena. Jedan manje je osvojila Elis Dambrik, dok je sa 17 meč okončala Seleste Plak, koja je u drugom delu meča napravila mnogo problema Srbiji. 

Ovo je bila poslednja utakmica Srbije za prvi vikend Lige nacija. Drugi je zakazan od 14. do 19. juna, a naša selekcija će igrati u Brazilu protiv Italije, Koreje, Turske i domaćina.

 Naša selekcija je u Ankari zabeležila tri pobede i jedan poraz. Srbija je tokom prvog vikenda osvojila devet bodova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija