• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2022

13:56

MMA Liga Srbije u niškoj Hali "Čair"! Borci sakupljaju novac za lečenje Todora Stojanovića!

MMA Liga Srbije

Ostali sportovi

MMA Liga Srbije u niškoj Hali "Čair"! Borci sakupljaju novac za lečenje Todora Stojanovića!

Podeli vest

Svim sladoksucima MMA sporta 25. juna je zagarantovano uživanje u niškoj Hali "Čair", u kojoj će moći da gledaju više amaterskih mečeva, dok u večernjim časovima mogu očekivati pravi spektakl, kada će imati priliku da vide četiri sjajne profesionalne borbe, u kojima će, između ostalih, nastupiti i Nišlija Jovan Marjanović

Luka Nikolić, predsednik MMA saveza Srbije, koji uz podršku grada Niša organizuje ovo kolo Lige, istakao je da se nada da će sve Nišlije uživati u borbama.

- Tokom dana, dakle 25. juna, održaće se izborno prvenstvo drugog kola MMA lige, gde će učestvovati amaterski takmičari u svim težinskim kategorijama A i B klase. U finalnom večernjem delu, koji bi trebalo da počne oko 20 časova, očekuje se nastup amaterskih finalista i profesionalni deo, gde ćemo uživati gledajući četiri profesionalne borbe. Siguran sam da je motiv više svim borcima da daju sve od sebe i to što će najbolji borci iz MMA lige Srbije imati prolazak u Brave CF - naveo je Nikolić i dodao:

- Moram da naglasim da je ovogodišnja MMA liga Srbije humanitarnog karaktera i da će svi moći da ostave dobrovoljni prilog na ulazu u "Čair". Taj prilog se prikuplja za lečenje Nišlije Todora Stojanovića. 

Svakako da su zvezde večeri Jovan Marjanović iz MMA kluba "TOP tim Niš", Nikola Zlatev iz Bugarske, Marina Spasić iz MMA kluba "Crvena zvezda", Alavija Insaf iz Bugarske, Miša Nenković iz "Ludator" kluba iz Knjaževca, Ivajlo Lumdev iz Bugarske, a posebno bi trebalo da bude interesantna borba Miloša Kostića iz "Gladijators tima" iz Vranja i Andrije Bogićevića iz kluba "Feniks" iz Kraljeva.

Foto: MMA Liga Srbije

- Pripremam se za meč i očekujem pobedu. Svakako da mi je poseban motiv što nastupam pred mojim Nišlijama, a moram da kažem da mi je to bila velika želja i hvala MMA savezu što mi ju je ispunio. Dođite u "Čair", jer vas očekuje spektakl i budite sigurni da će te uživati u svim borbama, bilo one amaterske ili profesionalne - izjavio je Jovan Marjanović.

Inače, MMA u Srbiji se za kratko vreme digao kao feniks iz pepela i ima izuzetne borce poput Marka Bojkovića, Đorđa Bukvića, Denisa Jurakića, Jovana Marjanovića i mnogih drugih

Domaćin ovogodišnje MMA lige Srbije je Grad Niš, a svetski priznati borci dolaze u Niš, 25. juna, od 20.00h u Hali "Čair". Borbe večeri prenosiće direktno Arena Fight.

Milan Dudvarski


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija