• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2022

23:55

SRBI DEMOLIRANI, SELEKTOR ISKREN: Igrali smo haotično!

Starsportphoto

Ostali sportovi

SRBI DEMOLIRANI, SELEKTOR ISKREN: Igrali smo haotično!

Podeli vest

Odbojkaši Slovenije sa 3:0 pobedili su Srbiju u Ligi nacija. Po setovima je bilo 25:15, 25:19 i 25:23. Nisu uspeli naši momci da napravi način odgovore na napade "zmajčeka".

Trenutno naš tim na desetoj poziciji ima skor od četiri pobede i pet poraza.

- Igrali smo haotično, nismo uspeli da prepoznamo situacije sa treninga. Neke jednostavne lopte nismo uspeli da realizujemo, što je svakako u ovakvom meču velika stvar. Mi dobro treniramo, ali nažalost moram da kažem da smo danas igrali veoma loše. Trudićemo se da na sledećim utakmicama budemo mnogo bolji, ali najvažnije je da mi vratimo poverenje u našu igru- rekao je selektor Igor Kolaković.

Mnogo utakmica protiv Slovenaca je odigrao Marko Podraščanin, ali teško da je posle bilo koje bio ovako potišten kao večeras.

- Zaslužena pobeda Slovenije. Naša najgora utakmica u celoj ligi nacija ove godine. Iako ih dobro poznajemo, izgleda da oni nas poznaju bolje. Ne znam da li je značaj meča uticao da uđemo tako stegnuto... Imali smo mnogo grešaka na servisu, ali i kada smo ga ubacivali, oni su dobro primali. Imamo i dalje šanse da prođemo sa tri trijumfa. Sledeći meč je protiv Italije, spremni smo da se borimo i idemo na pobedu- naglasio je Podraščanin.

Foto: beta

 

Razloga za zadovoljstvo nije imao ni mladi primač servisa Pavle Perić.

- Sve čestitke Sloveniji, mi smo im malo pomogli jer nismo bili na željenom nivou,. Dobro su servirali i branili se, tu su nas nadigraliu skroz. Treba da izvućemo pouku i da u petak svim silama krenemo na pobedu", izjavio je Perić. "Čebulj je poremetio naš prijem u prvom setu. Odmah su nas na početku slomili... Ostaje žal za trećim setom, jer smo igrali poen za poen.

Narednu utakmicu Srbija igra u petak od 20 časova protiv Italije. U subotu je od 17 časova rival Iran, a u nedelju se završava ligaški deo duelom sa Kinom od 14 časova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan Kovač

pre 1 godinu

Pričate gluposti kakav sudija kad smo izgubili 3:0 ljudi to je smijena Generacije 30 Godina smo žarili i palili trebaju se uigrati nepoznam sada 2 Igraca

Miki

pre 1 godinu

Nas se sport mora vratiti na fabricka podesavanja.Mora se vratiti u skole u amaterske klubove, da bude besplatan , da i siromasni mogu trenirati.Moraju se stranci izbaciti iz omladinskih liga, moraju se dobri treneri placati i na kraju sport mora ponovo biti amaterski , a posle se moze privatizovati.Budalastine oko CZ i Partizana i njihovih tzv navijaca ne piju vodu.Amaterizam, privatizacija i onda iz pocetka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija