• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2022

09:59

NE SMEJU DA PISNU O ŠUMAHERU! Komšije Nemca nisu videle od 2013. godine!

Ostali sportovi

NE SMEJU DA PISNU O ŠUMAHERU! Komšije Nemca nisu videle od 2013. godine!

Podeli vest

Mihaela Šumahera niko nije video od decembra 2013. godine i kobne nesreće

Porodica legende Formule 1 Mihaela Šumahera detalje o njegovom stanju posle užasne nesreće čuva u strogoj taknosti. Povremeno isplivaju neproverene informacije, ali već godinama ni mediji, ni milioni fanova legendarnog Nemaca ne zna u kakvom je stanju. 

Zna se da je živ, a nedavno je njegov sin Mik u potresnom dokumentarcu rekao da bi se svega odrekao samo da ima oca kao i sva druga deca. Ugledni magazin "Sport ilustrejted" odlučio da napravi reportažu i da otputuje na jezero Ženeva, pošto tamo Šumaher ima kuću i tamo se trenutno nalazi.

Svi ćute o Šumaheru

Prenose da niko u tom mestu ne želi da priča o Šumaheru.

- Kada uđete, očekujete da ćete videti bilo kakav indikator da tu živi čovek koji se takmičio sa Majklom Džordanom i Tajgerom Vudsom oko toga ko će prvi zaraditi milijardu dolara. Nema ama baš nikakve naznake. Nema plakata, fotografija, čak ni u prodavnicama ili restoranima. Nema nekog kafića ili bara, bilo čega što nosi njegovo ime. Ne prodaju se dresovi, suveniri, čak i ako u pekari spomenete njegovo ime, raspoloženje se promeni - navodi se u tekstu.

Šumaher je rođen u Nemačkoj, ali više od 20 godina živi na jezeru Ženeva. Sa suprugom Korinom kupio je imanje pre više od 20 godina. Niko ga u gradu  od 11.000 ljudi nije video od 2013. godine.

- Ranije je stalno bio tu sa nama, sada ga niko ne vidi. Ponekad vidimo Korinu kako jaše konje, ali Mihaela nikada -  rekao je Kristijan Kun, jedan od stanovnika.

Foto: reuters

Niko od 2013. godine nije video Mihaela Šumahera

Drugi čovek je želeo da ostane anoniman, a nije hteo mnogo da priča o Šumiju.

- Ne želimo da ga zaboravimo, ali u isto vreme ne želimo da pričamo o njemu.

Šumaher je doživeo teške povrede glave, bio u komi, ali skoro osam godina javnost ništa konkretno ne zna o Nemcu. Njegova supruga Korina je posle osam godina otkrila da joj svakodnevno nedostaje muž i koliko je postao drugačiji od nesreće.

- Mihael mi nedostaje svaki dan. Ali, ne smao meni, deci nedostaje otac, nedostaje celoj porodici - pričala je u suzama Korina u dokumentarcu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija