• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2022

17:53

DOŠAO SAM OVDE ZBOG MEDALJA! Selektor odbojkašica SIJA POSLE BRONZE! SREĆAN JE I ZBOG NJIH!

printscreen Twitter

Ostali sportovi

DOŠAO SAM OVDE ZBOG MEDALJA! Selektor odbojkašica SIJA POSLE BRONZE! SREĆAN JE I ZBOG NJIH!

Podeli vest

Srpske odbojkašice su u reprizi finala Evropskog prvenstva 2019. godine, odigranog takođe u prestonici Turske, slavile nad domaćom selekcijom.

Srbija je pobedila Turkinje 3:0, a novi selektor Danijele Santareli bronzanom medaljom završio svoje prvo takmičenje na klupi reprezentacije Srbije.

Foto: beta

 

- Čestitam svima. Dva meseca smo radili sjajan posao, svi su radili sjajno, igrači, stručni štab... Kada sam došao u Beograd odmah smo počeli vredno da radimo i svi su radili vredno, Savez, treneri, igrači i svi su radili za reprezentaciju. Srećan sam zbog ostvarenog rezultata. Došao sam ovde i hteo sam da osvojim jednu medalju i to odmah na prvom turniru, to mi je bilo jako bitno kao selektoru i treneru. Srećan sam i zbog odbojkašica, imamo sjajan odnos i veoma mi je drago zbog njih. Važno je lepo sarađivati. Ovo je prvi ispunjeni cilj za nas. Moramo da se oporavimo i onda idemo po najvažniji trofej, idemo na Svetsko prvenstvo. Moramo da vredno radimo i daćemo sve od sebe. Sada slavimo i zaslužili smo da slavimo, rekao je Santareli


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija