• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2022

13:48

POČELA SAM DA SE GUBIM, TO JE POSLEDNJE ČEGA SE SEĆAM: Američka plivačica progovorila! Još se pamti JEZIVA SCENA DAVLJENJA na Svetskom prvenstvu!

printscreen

Ostali sportovi

POČELA SAM DA SE GUBIM, TO JE POSLEDNJE ČEGA SE SEĆAM: Američka plivačica progovorila! Još se pamti JEZIVA SCENA DAVLJENJA na Svetskom prvenstvu!

Podeli vest

Američka 25-godišnja plivačica Anita Alvarez šokirala je svet na nedavnom Svetskom prvenstvu u vodenim sportovima.

Mlada takmičarka u sinhronom plivanju se skoro udavila tokom nastupa u Budimpešti. Anitu je spasla njen trener Andrea Fuentes koja je srećom nekoliko sekundi pre nego je takmičarka izgubila svest primetila da nešto nije u redu. Njenom brzom intervencijom Anita je spasena.

Alvarez je nedeljama ćutala o tom događaju, a sada je odlučila da progovori o svemu.

Foto: reuters

Izvlačenje iz bazena Anite Alvarez

- Moj trener je prava junakinja. Govorim to njoj i svima ostalima svakog dana. Prava je privilegija imati Andreu Fuentes uz sebe. Kad sam saznala da će me trenirati, već tada nisam mogla da verujem. A taj nastup? Do tačke kada sam izgubila svest, razmišljala sam, to mi je najbolji nastup u karijeri. Uživala sam u svakom trenutku. A onda sam počela da se gubim. Nakon jednog poteza rukom osetila sam da nisam baš najbolje. To je zadnje čega se sećam - kazala je Alvarez.

Andrea Fuentes je, inače, najtrofejnija takmičarka u sinhronom plivanjua u istoriji, s četiri olimpijske i čak 16 svetskih medalja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija