• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2022

08:50

RUS ZGROMIO AMERIKANCA za samo 54 sekunde PA SE PREKRSTIO I UTIŠAO PUBLIKU! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

RUS ZGROMIO AMERIKANCA za samo 54 sekunde PA SE PREKRSTIO I UTIŠAO PUBLIKU! (VIDEO)

Podeli vest

Ruski MMA borac Sergej Pavlovič je na "UFC 277" u Dalasu tehničkim nokautom u 1. rundi pobedio Amerikanca Derika Luisa!

Posle samo nekoliko razornih udaraca Rusa sudija je prekinuo meč na početku prve runde. Luis je bio nezadovoljan ovom odlukom, bunio se. S druge strane Rus se prekrstio i slavio pobedu, dok su mu Amerikanci zviždali.

- Bio sam spreman da ga pobedim u sve tri runde, u pet rundi, svejedno. Lepo sam završio svoj posao i jako sam zadovoljan - rekao je Rus posle meča.

 

 

 

 

Pavlovič je uzdrmao Luisa desnicom, nastavio je ruski teškaš sa serijom preciznih i snažnih bokserskih kombinacija,pa je Amerikanac završio na podu.

Rus je nastavio da mu zadaje udarce, a kada je sudija video Luis da neće još dugo biti na nogama, prekinuo je meč nakon 54 sekunde. Možda je mogao da pusti da se borba nastavi ali bi Rus svakako pobedio, a Amerikanac bi dobio žestoke batine. 

- Majk, kako ti se sviđa moj boks - rekao je Sergej, koga su navijači od starta "čašćavali" zvižducima.

Ovo je bila ukupno 16. pobeda u profesionalnoj MMA karijeri za 30-godišnjeg Pavloviča, dok je u UFC pobedio u četiri od pet borbi. Luis je ovo bio drugi poraz u nizu i ima skor 26:10.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija