• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2022

20:06

Kiša medalja na Evropskom prvenstvu! Dva zlata i dve BROZNE za Srpske pauerliftere!

Informer.rs

Ostali sportovi

Kiša medalja na Evropskom prvenstvu! Dva zlata i dve BROZNE za Srpske pauerliftere!

Podeli vest

Srpski pauerlifteri osvojili dve zlatne i dve bronzane medalje

Na Evropskom prvenstvu u disciplini benč pres bez opreme za subjuniore, juniore, seniore i mastere koje se održava od 2. do 7. avgusta u Mađarskoj u Budimpešti srpski reprezantivci su osvojili dve zlatne i dve bronzane medalje.

Elena Mijatović, članica PLK Disciplina, nastupila je u kategoriji subjuniora do 84kg i osvojila je prvo mesto, dok je Milovan Marčetić iz BBFK Hajduk Titan iz Kule, nastupio u M4 do 59kg i takođe uzeo prvo mesto. 

Treće mesto su osvojili Danijela Kršanin, član PLK Vršac, koja je nastupila u M1 kategoriji do 52kg i Dragana Kulaš iz PLK Sever iz Sombora, koja se takmičila u kategoriji M1 do 63kg.

Osim njih na Evropskom prvenstvu su učestvovali Aleksandar Kolocka član SUDT Dinamo Pančevo, Jovan Todorović iz PLK Disciplina - Beograd, zatim Aleksandar Arbutina član BBFK Hajduk Titan iz Kule i Milan Smiljanić član PLK Disciplina iz Beograda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija