• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

20:30

SRBIN SPREMAN ZA NOVI MEGDAN, 12. U PROFI RINGU! Ražnatović protiv Forsmana u Jagodini!

wikipedia.org

Ostali sportovi

SRBIN SPREMAN ZA NOVI MEGDAN, 12. U PROFI RINGU! Ražnatović protiv Forsmana u Jagodini!

Podeli vest

Finac Veljkov rival (subota, oko 19 sati). Venecuelanac Perdomo nije doputovao zbog problema sa vizom, ali će sa njim srpski kruzeraš boksovati 16. septembra u Oberhauzenu (Nemačka)

Sve je spremno za spektakl u Jagodini (subota od 18 sati)! Srpskog kruzeraša Veljka Ražnatovića nije uspela da poremeti ni promena rivala u poslednjem trenutku.

Naime, najavljeni trofejni Venecuelanac Gusmir Perdomo, izazivač za WBA pojas svetskog šampiona (tri puta Fedelatin šampion sveta i u čak sedam navrata vladar Venecuele), nije uspeo da završi papirologiju oko vize koja mu je bila potrebna za ulazak u Srbiju, pa je kao zamena u poslednjem trenutku uskočio Finac Jane Forsman.

Foto: wikipedia.org

Jane Forsman

Sa Venecuelancem će Veljko rukavice ukrstiti 16. septembra u Oberhauzenu (Nemačka) u organizaciji spektakla "Petkos Boks Promoušn", dok je sva njegova pažnja sada uprta u Finca koji ima skor 22 pobede, od čega 14 nokautom, uz 14 poraza.

RAŽNATOVIĆEV UČINAK

Mečeva      11

Pobeda       11

Pobeda nokautom        8

Uvek sam govorio da mi je najbitnije kako se ja osećam. Sada sam spreman 100 odsto i ne dozvoljavam da na mene utiču ovakve stvari, koje su u opisu posla menadžera. Moje je da nokautiram i Forsmana u Jagodini i Perdoma u Oberhauzenu. Uz Božiju pomoć idem do vrha - jasno je posle merenja u Jagodini poručio Ražnatović.

Foto: Promo

Vojteh Majer i Aleksandar Konovalov

BOKSUJE I KONOVALOV

Spektakl u izletištu Potok u Jagodini na otvorenom počeće u 18 sati (u slulaju nevremena biće premešten u Halu sportova). Nakon četiri borbe u kik boksu, uslediće Ražnatovićev meč, pa treći ulazak u profi ring domaćeg borca Aleksandra Konovalova. Jagodinac protiv Čeha Vojteha Majera, koji najavljuje rat, juri treći nokaut u isto toliko mečeva.

Ako želi rat - dobiće rat! Pozivam moje Jagodince i sve Srbe da dođu i uživaju u pravim vrednostima, u sportu, i da podrže mog brata Veljka i mene - izjavio je Konovalov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija