• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2022

12:20

TO SE ZOVE LJUBAV PREMA DOMOVINI! Srpska reprezentativka PREKINULA MEDENI MESEC, zbog NAJVAŽNIJEG poziva!

printscreen instagram

Ostali sportovi

TO SE ZOVE LJUBAV PREMA DOMOVINI! Srpska reprezentativka PREKINULA MEDENI MESEC, zbog NAJVAŽNIJEG poziva!

Podeli vest

Srpska odbojkašica Aleksandra Jegdić prekinula je medeni mesec kako bi se pripremala sa reprezentacijom za Svetsko prvenstvo

Aktuelne šampionke sveta braniće titulu na SP koje će od 23. septembra do 15. oktobra biti igrano u Poljskoj i Holandiji. Aleksandra Jegdić, libero nemačkog Potsdama i srpske odbojkaške reprezentacije, debituje za nacionalni tim. Malo je danas devojaka koje su spremne za takvu žrtvu, ali Aleksandra je pokazala koliko joj je stalo da brani boje države u koju je rođena.

Ona je karijeru počela u novobeogradskom Radničkom, igrala za Kolubaru, Železničar i Spartak, a od 2018. godine član je nemačkog Potsdama. Aleksandra Jegdić se ovog leta udala, ali je zbog poziva za reprezentaciju prekinula medeni mesec.

O njenom nimalo zanemarljivom potezu pričao je selektor nacionalnog ženskog odbojkaškog tima Srbije Danijele Santareli.

- Odabrao sam najbolje i svaka od devojaka koje su na spisku su tu, jer to zaslužuju. Aleksandra se udala u julu. Pozvao sam je i rekao joj koja mi je ideja. Bila je na medenom mesecu. Verujem da nije bila srećna zbog mog telefonskog poziva, ali svakao jeste zbog poziva u reprezentaciju - rekao je italijanski stručnjak i dodao:

- Eto, prekinuo sam joj medeni mesec, da ne kažem, uništio. Divna je devojka, kao i sve ostale, brzo se uklopila u sistem rada.

 

 

Aleksandra Jegdić presrećna je što će braniti boje Srbije na Svetskom prvenstvu.

- Osećaj je prelep, prvo moje takmičenje za seniorsku reprezentaciju. Suprug je presrećan, razume šta znači igrati za A selekciju Srbije. Izuzetno je ponosan, i uz porodicu velika podrška - istakla je Aleksandra Jegdić.

Srpske odbojkašice misiju odbrane titule počinju u C grupi, u Holandiji, u gradu Arnhemu, 25. septembra protiv Kanade. Dan kasnije igraju protiv Bugarske. Potom se sele u Poljsku, u grad Lođ. Meč protiv Nemačke je na programu 29. septembra, a onda do 1. oktobra igraće protiv Kazahstana i Amerike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija