• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2022

15:13

UŽASNE SCENE U VISOKOM... Rukometaši POBEDILI pa od navijača DOBILI BATINE! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

UŽASNE SCENE U VISOKOM... Rukometaši POBEDILI pa od navijača DOBILI BATINE! (VIDEO)

Podeli vest

Rukometaši Gračanice dobili su batine nakon utakmice trećeg kola rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine u gostima protiv Bosne iz Visokog

Jezive scene i vesti stižu nam iz Bosne i Hercegovine! Derbi trećeg kola tamošnje rukometne Premijer lige između Bosne iz Visokog i Gračanice pretvorio se u pravi košmar nakon što je sudija odsvirao kraj. Gosti su stigli do pobede golom u poslednjim sekundala, a nakon meča su dobili batine! 

Goste iz Gračanice napali su "navijači" Bosne iz Visokog koji su uleteli na teren posle završetka meča. Poslednji zvižduh označio je kraj utakmice, ali početak incidenta o kom će se dugo pričati u rukometnim i sportsim događajima. 

Prilikom njihovog upada na teren povređena su dvojica rukometaša pobedničkog tima. Reč je o Adnanu Tufekčiću i Dejanu Bižiću. Nakon što je Bosna iz Visokog izjednačila na 30:30, trener gostujućeg tima pozvao je tajm-aut i nacrtao akciju za pobedu, a njegovi igrači odigrali su baš to. 

Očekuje se da nadležni organi reaguju, ali nema sumnje da Bosnu iz Visokog čeka teška kazna zbog nemilog događaja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija