• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2022

14:50

PEHAR OSTAO KOD KUĆE! Novi Beograd POTOPIO Mađare i OSVOJIO memorijal Vlaho Bato Orlić!

Starsportphoto

Ostali sportovi

PEHAR OSTAO KOD KUĆE! Novi Beograd POTOPIO Mađare i OSVOJIO memorijal Vlaho Bato Orlić!

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda pobednici su prvog Memorijala Vlaho Bato Orlić, koji se prethodna tri dana igrao na bazenu Sportskog centra „11. april“

Novobeograđani su u finalu ubedljivo pobedili Ferencvaroš 16:11, dok su ranije bili bolji od još jednog mađarskog kluba Solnok i beogradskog Partizana.

Najefikansiji u redovima aktuelnog regionalnog i srpskog šampiona bili su Angelos Vlahopulos i Strahinja Rašović sa po tri gola.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je centar Novog Beograda Duško Pijetlović, dok je za najboljeg golmana izabran čuvar mreže Partizana Jevgeni Kostrov.

Priznanja najuspešnijima uručio je Nikola Penić, gradski sekretar za sport i omladinu.

Treće mesto osvojio je Solnok, koji je pobedio Partizan sa 10:9, dok je u duelu za peto mesto "Noisy le sec" bio bolji od Novobeogradskih Vukova 15:10.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija