• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.10.2022

15:56

SRPKINJE PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA PRED DRUGU FAZU:  Spremne smo, puna hala nam je dodatni motiv!

beta

Ostali sportovi

SRPKINJE PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA PRED DRUGU FAZU: Spremne smo, puna hala nam je dodatni motiv!

Podeli vest

Srpska odbojkašica Bojana Milenković izjavila je da očekuje težak protiv Poljske u prvom kolu grupe F druge faze na Svetskom prvenstvu u Lođu


Srbija je prvu fazu SP završila na prvom mestu na tabeli sa pet pobeda i 14 bodova.


- Raduje me da smo ostvarile svih pet pobeda, igrale smo na visokom niovu. Sada nas očekuju teži protivnici. Sigurno je da neće biti lako protiv Poljske, jer ćemo igrati pred punom halom u Lođu. Nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda - rekla je Milenkovićeva, preneo je zvanični sajt Odbojkaškog saveza Srbije (OS S).

Srbija je trenutno prva na tabeli grupe F sa 14 bodova.

- U prvoj fazi na SP smo izgubili samo jedan bod. Koncentrisani smo i spremni za naredne mečeve. Biće teško protiv domaćina, jer se igra na njihovom terenu. Poljska je napredovala od Lige nacija i igra fenomenalno. Daćemo sve od sebe da iz ovog meča izađemo kao pobednici - istakla je srpska odbojkašica Sara Lozo.

Foto: beta

 



Srpska odbojkašica Maja Aleksić podsetila je da je naš nacionalni tim iz meča u meč podizao formu.

Daćemo svoj maksimum da ostvarimo cilj na ovom SP. Imali smo dovoljno dana da se oporavimo i spremimo za meč protiv Poljske. Sigurno je da će hala da bude puna navijača. To nama neće da bude nikakva preprekea, već će da nam bude dodatni motiv. Mi volimo da igramo pred punom halom, jer nam prija takva atmosfera. Daćemo svoj maksimum na ovom meču - dodala je Aleksićeva.

Utakmica između Srbije i Poljske biće odigrana sutra od 20.30 sati u Lođu. Naša selekcija će potom u sredu igrati protiv Dominikanske Republike, a zatim slede dueli protiv Tajlanda i Turske.

Plasman u četvrtfinale SP izboriće po četiri reprezentacije iz obe grupe.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija