• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2022

14:57

NAVIJAČIMA NIŠTA NIJE JASNO! Tajson bio u invalidskim kolicima, a sad bije kao da ima 20 godina! (VIDEO)

Prntscreen

Ostali sportovi

NAVIJAČIMA NIŠTA NIJE JASNO! Tajson bio u invalidskim kolicima, a sad bije kao da ima 20 godina! (VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnji svetski šampion Majk Tajson ponovo je u ringu, mada je pre nekoliko dana sve zabrinuo jer se pojavila njegova fotografija u kolicima

Majk Tajson je nedavno rekao da bi mogao čak i da umre, a onda se javnost za njega dodatno zabrinula kada je viđen u invalidskim kolicima.

Ali, sada se pojavio u ringu! Nekadašnji svetski šampion je u sjajnoj formi što je svima dokazao svojim pratiocima na instagramu! Samo nekoliko nedelja nakon što je izgledao jako loše i nakon što su ga vozili u invalidskim kolicima, Majk Tajson je opet u ringu!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

 

Video na kome se vidi kako sparinguje obradovao je stotine hiljada navijača koji su se posle loših vesti o njegovom zdravlju zabrinuli za Majkovo zdravlje.

- Imam išijas i s vremena na vrijeme imam taj problem. Kad se on pojavi, ne mogu ni da govorim! Hvala Bogu da je to jedini zdravstveni problem koji imam - rekao je Tajson, koji jesada očigledno u sjajnoj formi.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija