• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2022

15:35

ZLATNE ODBOJKAŠICE POMERILE SVE GRANICE! PAO REKORD! Evo koliko je NAVIJAČA gledalo finale i doček SVETSKIH ŠAMPIONKI!

Starsportphoto

Ostali sportovi

ZLATNE ODBOJKAŠICE POMERILE SVE GRANICE! PAO REKORD! Evo koliko je NAVIJAČA gledalo finale i doček SVETSKIH ŠAMPIONKI!

Podeli vest

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije odbranila je zlatnu medalju iz Japana osvojenu pre četiri godine

Ubedljivom pobedom u finalu nad Brazilom (3:0), ženska reprezentacija Srbije ponovo se popela na tron sveta i, kao i 2018. godine protiv Italijanki (3:2), osvojila najsjajnije odličje na planetarnom takmičenju.

Dan posle furioznog trijumfa priređen je doček za srpske odbojkašice na Balkonu ispred Starog dvora, kome je prisustvovalo više hiljada ljudi.

Ono što je važnije, finale sa Brazilkama i svečani doček Santarelijevih izabranica posmatralo je preko 2,5 miliona navijača.

Ovu informaciju objavio je Odbojkaški savez Srbije, podsećajući da je najbitniju utakmicu na RTS-u 1 gledalo oko 1,7 miliona ljudi.

Dodelu medalja na RTS 1 posmatralo je 1,2 miliona, dok je doček priređen na balkonu u nedelju, 16. oktobra na RTS-u gledalo 1,3 miliona gledalaca, a reprizu finala oko 600.000 gledalaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija