• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

28.10.2022

16:50

ZLATO ZA SRBINA U BUKUREŠTU! Stevan Jović šampion Balkana!

Rvački klub Proleter

Ostali sportovi

ZLATO ZA SRBINA U BUKUREŠTU! Stevan Jović šampion Balkana!

Podeli vest

Petnaestogodišnji reprezentativac Srbije i rvač Proletera iz Zrenjanina Stevan Kojić, na šampionatu Balkana u Bukureštu osvojio je zlatno odličje u svojoj kategoriji.

Nakon četiri dobijene borbe, u finalu je savladao vršnjaka iz Bugarske, šampiona svoje zemlje i trećeplasiranog na Evropskom prvenstvu ove godine.

- Nije bilo lako, kvalitetni protivnici, jako dobre borbe, ali verovao sam u sebe i uz podršku stručnog štaba i ostalih drugara iz reprezentacije Srbije, uspeo sam da se domognem zlata - kaže Stevan Kojić.

Foto: Rvački klub Proleter

Stefan Kojić sa trenerom Miolskim

Na njegove reči nadovezao se trener Đorđe Miolski:

- Stevan je sjajno rvao, dominatno savladao sve svoje protivnike i u stilu svojih starijih kolega na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Beogradu, okitio se zlatom i titulom najboljeg na Balkanu - poručio je iz Bukurešta Miolski, inače trener nacionalnog tima Srbije i Proletera iz Zrenjanina.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija