• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2022

18:39

SKANDAL NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Crnogorke slavile uz USTAŠKU HIMNU! Sve igračice PEVALE pesmu koju HRVATI VELIČAJU! (VIDEO)

ehf

Ostali sportovi

SKANDAL NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Crnogorke slavile uz USTAŠKU HIMNU! Sve igračice PEVALE pesmu koju HRVATI VELIČAJU! (VIDEO)

Podeli vest

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore našla se u centru pažnje, zbog proslave i muzike koja je čula na snimku za društvene mreže posle pobede nad Rumunijom na Evropskom prvenstvu

Crnogorke su se našle u centru skandala tokom Evropskog prvenstva u rukometu, jer su nakon pobede nad Rumunkama (35:34) u drugoj fazi turnira, slavile veliku pobedu uz stihove kontroverznog hrvatskog pevača Miroslava Škora.

Pesma "Sude mi" koju su devojke pevale u autobusu na povratku iz hale u hotel važi za jednu od najpopularnijih numera među hrvatskim sportistima.

Oni svoje trijumfe proslavljaju uz numere Marka Perkovića Tompsona i Miroslava Škora, pa se za njih dvojicu može reći da najpoznatiji nacionalistički muzičari u Hrvatskoj. Ovog puta su poznatu pesmu iskorstile rukometašice Crne Gore.

Pogledajte kako je to izgledalo: 

Snimak je dospeo na društvene mreže preko profila njihove najbolje igračice Jovanke Radičević. Ona je snimala lajv za svoj profil u autobusu, a uhvatila je i deo u kojem je sporna pesma hrvatskog nacionaliste.

Inače, Radičević je prethodnih dana bila u centru pažnje jer se tokom grupne faze u Podgorici oprostila od domaće publike, a ovo joj je poslednji turnir za nacionalni tim u karijeri. I na njemu će imati šansu za medalju.

Crna Gora je blistala u drugoj grupnoj fazi Šampionata Evrope i u poslednjem kolu protiv Holandije imaju priliku da u polufinale uđu sa prvog mesta.

Do velike medalje za Crnu Goru mogle bi da stignu pod komandom Nišlijke Bojane Popović, koja je od 2009. godine nosila dres njihove reprezentacija, a posle toga postavljena za selektorku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Starac

pre 1 godinu

Pokazite nam gde se u toj pesmi "sude mi" pominje rec "ustasa" ili bilo koja rec koja podseca na slovo U, poglavnika Pavelica, NDH ili slicno?!

Goran

pre 1 godinu

Ako je Škoro ustaša onda ste svi vi u Srbiji četnici

ratko

pre 1 godinu

to je njihova licna karta ,neka se njihov vrh poizabbavi tim smrdljivim klosarkama ,bruka i sramota i obraz je njihov .neka se uhvate ruku pod ruku sa ustasama .ponovo su pokazali ko su i sta su

crosdu

pre 1 godinu

"Kontraverzna" pjesma..., samo zato što je pjeva Miroslav Škoro, pa to je stvarno smiješno!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija