• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2022

18:45

ŠANSA ZA ISKUPLJENJE! Rukometašice protiv TURSKE jure plasman na SVETSKO PRVENSTVO!

beta

Ostali sportovi

ŠANSA ZA ISKUPLJENJE! Rukometašice protiv TURSKE jure plasman na SVETSKO PRVENSTVO!

Podeli vest

Rukometašice Srbije će se za plasman na Svetsko prvenstvo boriti protiv Turske, odlučeno je danas na žrebu

Razočarala je Srbija na Evropskom prvenstvu pošto su izabranice Uroša Bregara eliminisane već posle grupne faze. Ipak, šansu da se iskupe imaće u aprilu kada na programu bude baraž za plasman na Svetsko prnvestvo koje se igra 2023. godine u Norveškoj, Švedskoj i Danskoj. 

Danas je na žrebu odlučeno da će se Srbija za svoje mesto na planetarnom takmičenju boriti protiv Turske. Naše rukometašice su lako savladale narednog rivala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo te se očekuje da izabranice Uroša Bregara neće imati većih problema ni u aprilu. 

Srbija će prvi meč igrati 7. ili 8. aprila u Turskoj, a sedam dana kasnije će biti domaćin u revanšu. Žreb je odlučio da će se u baražu sastati Slovenija i Italija, Severna Makedonija će igrati protiv Ukrajine, a Hrvatska protiv Slovačke. 

Foto: beta

Kao što smo rekli, Svetsko prvenstvo za rukometašice igraće se već naredne godine, a domaćin će biti Norveška, Švedska i Danska. 

Podsećamo, trenutno je na programu Evropsko prvenstvo, a u velikom finalu će se sastati Norveška i Danska sutra od 20:30 u dvorani Stožice u Sloveniji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija