• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2022

22:27

SRBI BLISTALI U MOSKVI! Subota nastavio sa brutalnim rezultatima!

printscreen

Ostali sportovi

SRBI BLISTALI U MOSKVI! Subota nastavio sa brutalnim rezultatima!

Podeli vest

Međunarodno takmičenje pod okriljem svetske karate federacije, ove godine je u Moskvi okupilo takmičare iz 19 zemalja

U seniorskoj kategoriji nastupi su se odvijali po sistemu Round Robin, a u kategoriji seniora nastupilo je 27 takmičara.

Karatista beogradskog kluba Skipper, Uroš Subota, nakon tri meča u kvalifikacijama koje su se odvijale u petak, posle ubedljive pobede nad svojim protivnicima, zakazao je polufinalni meč protiv takmičara iz Azerbejdzana, koji je do sada osvojio više evropskih medalja u katama. 

Foto: printscreen

Nakon odlično odrađene kate, Uroš je iz ovog meča izašao kao pobednik i čekao protivnika u finalu. U finalnom meču protiv takmičara iz Kuvajta Uroš je poražen, ali je ovo veliki uspeh za njega, klub i za našu reprezentaciju jer je prestižni turnir u prestonici Rusije i te kako vrednovan. 

Srbija se sa ovog takmičenja vratila sa dve srebrne medalje, pored Uroša, srebro je osvojila i takmičarka u katama Bojana Mladežić.

Karate Federacija Srbije je organizovala odlazak reprezentacije na ovo takmičenje, a Uroš i Bojana su bez sumnje osvetlali obraz srpskog karatea.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija