• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

01.12.2022

10:13

Elita srpskog rvanja u nedelju u Zrenjaninu!

Rvački klub Proleter

Ostali sportovi

Elita srpskog rvanja u nedelju u Zrenjaninu!

Podeli vest

Finalni turnir Superlige Srbije u rvanju, u nedelju 4. decembra održava se u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu…

Prvi polufinalni meč F4 između domaćih rvača Proletera i Radničkog počinje u 16 časova, u 17 je drugo polufinale Spartak - Partizan, u 18 je meč za treće mesto, dok je veliko finale predviđeno za 19 časova.

Biće ovo veliki spektakl, sve što vredi u srpskom rvanju u nedelju će biti u Zrenjaninu - poručuje Vojislav Trajković trener reprezentacije Srbije i zrenjaninakog Proletera, uz napomenu da će njegova ekipa, koja gaji šampionske ambicije, biti kompletna sa Zurabom Datunašvilijem, Mišom Kadžajom i ostalim vedetama.

- To što ćemo nastupiti u najjačem sastavu nije nikakva garancija unapred, obzirom da i ostale ekipe dolaze kompletne i da će ljubitelji rvanja imati sjajnu priliku da uživaju u vrhunskom rvanju - dodao je Vojislav Trajković.

- Veličanstven događaj, ljudi iz Proletera uložili su ogroman napor, organizacija će biti na svetskom nivou i ovo je poziv svim iskrenim poštovaocima rvanja da u nedelju dođu u Zrenjanin i na strunjači vide četiri svetska šampiona - poručio je jedan od veličanstvenih, reprezentativac Srbije i rvač Proletera, Zurab Datunašvili.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BRANKO ĐUKIĆ OSVOJIO BRONZU U BUKUREŠTU!
Ostali sportovi

BRANKO ĐUKIĆ OSVOJIO BRONZU U BUKUREŠTU!

Sedamnaestogodišnji rvač zrenjaninskog Proletera i mladi reprezentativac Srbije, uspeo je da u malom finalu Evropskog šampionata za kadete u Bukureštu, u borbi za treće mesto, savlada domaćeg takmičara, reprezentativca Rumunije, Gavrila Ignateskua, rezultatom 4:3

14.06.2022

20:07

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija