• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.12.2022

08:25

FINALE DOMAĆE RVAČKE SUPERLIGE U ZRENJANINU

Starsportphoto©

Ostali sportovi

FINALE DOMAĆE RVAČKE SUPERLIGE U ZRENJANINU

Podeli vest

Rvački savez Srbije u nedelju 4. decembra u Zrenjaninu organizuje finalne mečeve domaće Superlige na kojoj će se sastati četiri najbolja kluba koja će se boriti za titulu šampiona

Na takmičenju će učestvovati čak šestoruca prvaka sveta i to Zurabi Datunašvili, Ali Arsalan, Sebastijan Nađ, Mate Nemeš, Viktor Nemeš kao i Hetig Cabolov. Svi zainteresovani će moći da prate spektakularne borbe u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu od 15 časova, a finalne borbe su na programu od 17 časova. a ulaz je besplatan.

U polufinalnim borbama sastaju se zrenjaninski Proleter i Radničkim sa  Crvenog krsta, odnosno subotički Spartak i Partizan.

Proleter je klub koji u domaćoj Ligi nije imao ni jedan poraz, sakuoio je 26 bodova, Spartak je osvojio 25 bodova, dok su Partizan i beogradski Radnički osvojili po 21 bod. U pitanju su izuzetno jaki klubovi i kvalitetne ekipe, pa ljubitelje rvanja očekuje pravi spektakl.

„Ova godina za Rvački savez Srbije bila je izuzetno dinamična, prepuna istorijskih rezultata i ponosan sam što je završavamo Superligom koja će biti najbolja do sada", kaže predsednik Rvačkog saveza Srboje Željko Trajković i dodaje:

"Važno nam je da nastavimo da ulažemo u klubove, stručni kadar, da obezbedimo odlične uslove za razvoj i napredak rvačkog sporta u Srbiji,  i da svake godine postavljamo nove i sve više rvačke standarde. Posebno je zadovoljstvo kada u svojoj zemlji možete da pratite domaću ligu, koja parira svim svetskim rvačkim turnirima kako organizaciono tako i po kvalitetu borbi"

Prvi čovek srpskog rvanja je konstatovao da je od neprocenjivog značaja što u Srbiji možemo da gledamo majstorstvo čak šestorice prvaka sveta.

"Ovo je odlična prilika i za mlade rvače da vide sa kojim žarom i upornošću se bore i najbolji na svetu i oni koji ka velikim rezultatima tek idu. Pozivam sve ljubitelje sporta da u nedelju dođu u Zrenjanin jer sam siguran da će prusustvovati borbama o kojima će se dugo pričati“, zaključio Trajković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija