• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

29.12.2022

18:10

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE PROGLASIO NAJBOLJE! Tijana i Srećko laureati!

Starsportphoto

Ostali sportovi

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE PROGLASIO NAJBOLJE! Tijana i Srećko laureati!

Podeli vest

Odbojkaški savez Srbije (OSS) proglasio je danas Tijanu Bošković i Srećka Lisinca za najbolje igrače u 2022. godini

Svečanost je održana u beogradskom hotelu "Kraun Plaza", a između ostalog prisustvovali su predsednik OSS-a Đula Mešter, ministar sporta Zoran Gajić, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, predsednik Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) Aleksandar Boričić, predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

Bošković je po drugi put zaredom bila proglašena za najkorisniju igračicu Svetskog prvenstva, a na takmičenju u Poljskoj i Holandiji kao kapiten je vodila selekciju do druge uzastopne titule svetskog prvaka.

- Svakako lep novogodišnji poklon posle svih uspeha koje smo ostvarili u 2022. godini. Priznanje puno znači, ali ono što je najvažnije i najlepše i po čemu ću pamtiti 2022. godinu je definitivno ta svetska kruna i drago mi je što sam ovde danas i što možemo svi zajedno da se prisetimo tih nezaboravnih momenata - rekla je Bošković, za sajt OSS.

Foto: informer

Srećko Lisinac

Nagrada za najboljeg odbojkaša pripala je blokeru reprezentacije Srbije i članu Trentina.

- Veliko hvala Savezu na ovoj predivnoj nagradi. Velika je čast biti izabran za najboljeg odbojkaša u 2022. godini i poželeo bih svima srećne novogodišnje i božićne praznike - istakao je Lisinac.

Za najperspektivnije igrače izabrani su Aleksandra Uzelac (Železničar Lajkovac) i odbojkaš Novog Sada Branko Kopitić.

U konkurenciji najboljih ekipa u odbojci na pesku izabrani su Nataša i Nađa Čikuc Deniz, kao i Đorđe Klašnić i Lazar Kolarić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija