• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.02.2015

15:41

"VALJAK" ODMAH ZARIBAO! Partizan - Voždovac 3:3

Partizan

"VALJAK" ODMAH ZARIBAO! Partizan - Voždovac 3:3

Podeli vest

Strelci Ninković u 14, Branko Ilić u 50. i Stanimirović autogol u 86. minutu za Partizan, a Škerjanc u 26, Odita u 74. i Džugurdić u 79. za Voždovac. "Grobari" većinom otišli u Niš

 

 

Šok u Humskoj 1 već u prvom prolećnom kolu! Dva puta je Partizan vodio, ali se na kraju borio da osvoji makar jedan bod protiv Voždovca - 3:3 (1:1). Gosti su poveli deset minuta pre kraja, mada na kraju su zadovoljni i presrećni otišli kućama sa velikim bodom.

Već posle prvih 90 minuta drugog dela prvenstva velika glavobolja za jesenjeg prvaka. Tim je igrao slabo, odbrana mu je bila užasno porozna, veteran Odita se poigravao sa Ćirkovićem i Ilićem, a sa tribina su navijači skandiranjem "Uprava napolje" tokom cele utakmice jasno stavili do znanja novom rukovodstvu Partizana šta misle o njihovim potezima u zimskom prelaznom roku.

Da se nova uprava zaista kockala sa titulom prodajom Škuletića i puštanjem Lazovića da ode bez prave zamene, pokazalo se već na prvom koraku. Sada je jasno da nas čeka vrlo zanimljiv drugi deo šampionata.

Tok utakmice:

Partizan: Lukač - Bandalovski, Ćirković, B. Ilić, Volkov - Drinčić, Brašanac (od 77. S. Ilić), Živković (od 84. Marinković), Babović, Ninković - Kojić (pd 78. Šaponjić).

Voždovac: Supić - Kitanovski (od 81. Stanimirović), Stojković, Nikolić, Zlatković - Jokić (od 89. Sinđić), Pavlović, Karaklajić, Lovrenčić, Škerjanc (od 75. Džugurdić) - Odita.

 

Utakmica će se igrati u dosta slaboj atmosferi, jer je većina "grobara" otišla u Niš, gde će večeras košarkaši Partizana igrati protiv Zvezde u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Kapiten Partizana na današnjoj utakmici biće povratnik Stefan Babović.

Sa istočne i južne tribine ori se od prvog minuta "Uprava napolje"!

8. minut - Ispitivanje snaga, Partizan ima više loptu u posedu, ali i jako lošu pas igru, sa mnogo grešaka.

12. minut - Novajlija Ivan Bandalovski najbolji u Partizanu za sada, sa nekoliko prodora po desnoj strani stvorio najviše problema Voždovčanima.

14. minut - GOL - 1:0! Vodi Partizan! Strelac je Ninković posleo odličnog pasa Kojića glavom unazad. Sam je izbio vezista crno-belih ispred golmana Supića, malo traljavo šutirao, ali je lopta prešla gol-crtu.

Oko 7.000 gledalaca se okupilo u Humskoj, prema proceni posmatrača.

23. minut - Stefan Babović dobija aplauze sa tribina, čemu se verovatno ni on sam nije nadao.

26. minut - GOL - 1:1! Voždovac iz prve akcije dolazi do izjednačenja. Dugo su kombinovali Odita i Karaklajić, usledio je centaršut, a Škerjanc se na gol-liniji samo poklonio i ubacio loptu u mrežu!

35. minut - Potpuna ofanziva Partizana posle primljenog gola, ali u dve solidne šanse Brašanac i Ninković se nisu snašli i ostalo je 1:1.

37. minut - Ninković promašuje najbolju šansu za gol! Volej sa 11 metara vezista Partizana je poslao tik iznad prečke.

45. minut - "Bomba" Andrije Živkovića sa 20 metara, ali je golman Voždovca Supić uspeo da je skrene u korner.

Kraj prvog poluvremena.

Partizan je bio bolji tim u prvih 45 minuta, ali je pravu igru prikazao tek pošto je primio gol. Uspeo je da stvori potom nekoliko poluprilika, međutim, bez stoprocentne šanse i ostalo je 1:1.

50 - GOL - 2:1! Ponovo vodi Partizan, strelac je Branko Ilić! Drinčić je izveo korner, Volkov je šutirao sa peterca, golman gostiju Supić je odbio loptu i to pravo na glavu Branku Iliću, kojem nije bilo teško da sa dva metra pogodio mrežu.

I posle drugog gola Partizana ponovo se sa svih tribina orilo "Uprava napolje"!

61. minut - Kakav promašaj Kojića! Napadač Partizana je dobio poklon posle greške golmana Voždovca Supića, lopta mu je došla na nogu u visini penala, a on je hitnuo visoko preko gola.

69. minut - Lukav pokušaj Drinčića da direktno iz kornera zatrese mrežu gostiju, ali je golman Supić bio na oprezu.

74. minut - GOL - 2:2! Hladan tuš u Humskoj! Nekadašnji napadač Partizana Obiora Odita postigao je gol protiv bivšeg kluba. Sve je sam odradio Nigerijac, izborio se za poziciju pored letargičnog Ćirkovića, primio loptu i pogodio sa peterca.

79. minut - GOL - 2:3! Kakav preokret! Voždovac vodi golom Miloša Džugurdića sa 16 metara!

86. minut - GOL - 3:3! Autogol Stanimirovića za izjednačenje! Sve je pre toga uradio mladi Šaponjić, oduzeo je loptu Stojkoviću i "namestio" gol. Gosti se žale da je tome prethodio faul Šaponjića.

89. minut - Šansa za Voždovac, Karaklajić pogađa Ćirkovića!

Kraj meča.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
radoslav

pre 9 godina

Ja gledam fudbal 65 godina, ali volim da vidim dobar fudbal, Vise volim kad pobnedi moj klub ali najvise volim da vidim dobar fudbal. Ovo juce je bio dobar fudbal i ja cestitam i Partizanu i Vozdovcu. Partiizan je bio blizi pobedi ali mora se racunatui i sa srecom, koju nisu imali . Pa nemoze u svakom mecu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija