• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.10.2015

12:16

PARTIZAN ZVANIČNO OBJAVIO: Dugujemo 6.504.530 evra

Partizan

PARTIZAN ZVANIČNO OBJAVIO: Dugujemo 6.504.530 evra

Podeli vest

KK Partizan je saopštio danas da je na dan izbora nove Uprave utvrđeno da crno-beli duguju 6.504.530 evra

Od tih 6,5 miliona, 3.624.000 evra odnosi se na igrače, trenere i stipendije. Za banke i kratkoročne zajmove otpada 1.398.740 evra, za domaće i strane dobavljače 872.317 evra, a porskoj upravi 501.172 evra

Obaveze prema radnoj zajednici iznose 99.911, dok je pod stavkom ostalo naznačeno 8.390 evra.

- Konsolidacijom finansijske situacije i vraćanjem poverenja, kako poverilaca tako i budućih igrača, sponzora i saradnika kluba, biće stvoreni neophodni uslovi za pravljenje takmicarskih uspeha na koje je javnost navikla, ali ovog puta uz ekonomski održivo poslovanje - navodi se u saopštenju.

Partizan: "Grobari", pomozite!

Iz klub apeluju na navijače da u jednoj od najtežih situacija u istoriji dođu u što većem broju u "Pionir" i podrže mladi tim, koji predvodi novi trener Petar Božić.

- Da li je uopšte potrebno naglašavati koliko je ovom mladom timu potrebna pomoć sa tribina? Dobro poznati huk pod svodovima "Pionira" i emocija po kojoj je KK Partizan uvek bio prepoznatljiv možda će dovesti do toga da među ovim momcima ponikne neki novi Ðorđević, Danilović, Divac, Kićanović, Dalipagić, Rebrača, Paspalj, Tomašević, Drobnjak, Veličković... Zajedno ćemo prebroditi sve i na kraju se radovati novim uspesima našeg kluba - navodi se u saopštenju.


U skladu sa principima transparentnog poslovanja i načinom na koji će Partizan u budućnosti funkcionisati, klub na sebe preuzima obavezu da redovno obaveštava javnost o finansijskom stanju i koracima koji se preduzimaju u cilju konsolidacije kluba.

Partizan je zahvalio kompaniji NIS koja je ostala uz klub kao praktično jedini veliki sponzor. 

- U prethodnih mesec dana, članovi uprave su obavili razgovore sa poprilično velikom listom poverilaca koji imaju svoja potraživanja prema klubu i objasnila im da će do izmirenja obaveza doći, ali uz iskazivanje velike doze strpljenja. U tom duhu, postignuti su dogovori o novim vremenskim okvirima i metodologiji vraćanja prispelih obaveza. Ovom prilikom, klub se zahvaljuje svima na razumevanju i pre svega uloženoj dobroj volji da dogovora dođe i na taj način se izbegne scenario po kojem bi klub morao da proglasi stečaj i stavi ključ u bravu.

Nova Uprava kluba kao jedan od važnih zadataka postavila je unapređenje poslovanja u oblasti marketinga.

Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan. Vidimo se u "Pioniru" - poručili su iz Partizana citirajući cuvenu rečenicu Duška Radovića. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija