• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

15.11.2015

23:27

POPOVIĆ KAO KOŠTUNICA: Nisam obavešten da neko želi da me smeni!

Partizan

POPOVIĆ KAO KOŠTUNICA: Nisam obavešten da neko želi da me smeni!

Podeli vest

Predsednik Partizana Zoran Popović kaže da ne zna da u klubu postoji struja koja želi da mu vidi leđa

Popović tvrdi da u klubu sve funkcioniše kako treba, da su samo rezultati u Superligi slabiji od očekivanih, i da ne zna da neko želi da ga skloni sa mesta predsednika.

- Niko o tome nije sa mnom razgovarao, niti imam takvih informacija. Partizan je klub u kojem se poštuje statut. Poznate su sve procedure, pa i procedura za eventualno razrešenje predsednika. Kadrovska pitanja u klubu ne rešavaju se kuloarskim razgovorima ili na neki drugi sličan način - rekao je za Kurir Popović.

Na pitanje da li će podneti ostavku ako Partizan ne osvoji titulu ili se ne plasira u plej-of Superlige, Popović je rekao.

- Plasman u plej-of ne dolazi u pitanje. Na kraju sezone ćemo rezimirati rezultate u svim takmičenjima i svakako doneti odgovarajuće zaključke - istakao je Popović.

VUČELIĆ OŠTRO DEMANTUJE SMENU PREDSEDNIKA: Nećemo da dozvolimo PUČ U PARTIZANU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija