• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

19.11.2015

09:46

KLEU MALO I 300.000 EVRA Brazilac gleda ka Japanu i Kini

Partizan

KLEU MALO I 300.000 EVRA Brazilac gleda ka Japanu i Kini

Podeli vest

Od povratka Klea u Partizan po svemu sudeći neće biti ništa, iako su mu crno-beli ponudili daleko najunosniji ugovor od svih prvotimaca, vredan 300.000 evra

 

 

Partizan ne može, ipak, da parira daleko jačim ponudama koje Kleo ima sa Dalekog istoka, iz Japana i Kine, u kojoj je ostavio veliki trag kao fudbaler Gavngžu Evergrandea.

- Postoji obostrano interesovanje, ali ne možemo da pariramo daleko jačim ponudama koje Kleo ima, pogotovo što odlazi iz Atletiko Paranaensea u decembru kao slobodan igrač. Razgovorali smo posle dužeg vremena i mogu reći da se nije promenio. Ipak, smatram da je ta priča van našeg domašaja iako i Kleo i mi imamo želju za saradnjom - priznaje sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

ILIEV RAZOČARAO GROBARE: Male su šanse da se Kleo vrati, zamršeno oko Andrije!

KLEO GOLICA "GROBARE": Povratak u Partizan? Moglo bi da se desi!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
daki

pre 8 godina

eto de! a casovi ljubavi? nema! pojela maca! pa sta bi sa ovim velikim partizanovcima, Kleo, Mustafa...bla, truc, vole klub ali...suske bato, da bi se starlete i svalerke mogle vodati po splavovima!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija