• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

26.11.2015

22:04

(FOTO) IGRAČI PARTIZANA U EKSTAZI: Idemo dalje, pokazali smo da imamo mu*a!

Partizan

(FOTO) IGRAČI PARTIZANA U EKSTAZI: Idemo dalje, pokazali smo da imamo mu*a!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana nisu krili oduševljenje posle pobede nad AZ Alkmarom (2:1), a napadač Valeri Božinov poručio je da je ekipa pokazala da

Bandalovski kaže kad on igra mi ne gubimo. Tako je bilo i sada. Banda je fenomenalan. On kaže da nikad nismo izgubili u sivom dresu. Otkud on zna sve to? Igra na svim pozicijama, on je naš Serhio Ramos ili Maskerano - hvalio je napadač sunarodnika.

Strelac pobednosnog gola Andrija Živković poručio je da će i protiv Augzburga ići na pobedu.

- Znamo koliko nam znači ova pobeda. Dali smo sve od sebe i sada smo otišli korak dalje. Vratili smo se skoro iz bezizlazne situacije. Svi smo imali osećaj da možemo da preokrenemo rezultat. Naravno da možemo i protiv Augzburga da odigramo dobro. Ta utakmica je bitna i idemo na pobedu, bez kalkulacija - poručio je krilni fudbaler.

Zadnji vezni šampiona Srbije Marko Jevtović naglasio je da su svi u timu verovali u pobedu.

- Nismo znali na terenu šta se dešava u Augzburgu. Znali smo da pobedom držimo sve u našim rukama, i kada smo gubili 1:0 svi smo verovali da možemo da preokrenemo. U svlačionici smo pevali, slavili, ovo je ogromna pobeda za sve nas - rekao je Jevtović i dodao:

Očekujemo da nas Augzburg napadne u revanšu. Tako smo očekivali i za AZ, pa smo slavili - istakao je vezista crno-belih.

(VIDEO) ABUBAKAR HEROJ PARTIZANA Crno-beli slavili protiv AZ Alkmara - 2:1

PARTIZAN PRED PROLAZOM! Crno-beli mogu da izgube 2:0 od Augzburga i prezime u Evropi

 

Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine!!!

A photo posted by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Nov 26, 2015 at 12:47pm PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Прекидај екстазу - и враћај се у базу..! Мање пива - више зноја, има још боја... а Швабе чекају, ...припремили "заседу"..? А Зима долази...

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija