• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.12.2015

12:55

DRULOVIĆ SKLAPA TIM ZA VOŽDOVAC: Bandalovski ostaje štoper, Fabrisio se oporavio

Partizan

DRULOVIĆ SKLAPA TIM ZA VOŽDOVAC: Bandalovski ostaje štoper, Fabrisio se oporavio

Podeli vest

Ljubinko Drulović, trene Partizana, očekuje da će njegov tim nastaviti seriju pobeda i savladati Voždovac (sreda, 13.00) u osmini finala Kupa Srbije

- Kup je važno takmičenje za nas. Partizan je u Kup ušao sa namerom da ga osvoji. Očekujem neizvesnu i zanimljivu utakmicu protiv Voždovca. Verujem u tim i očekujem da nastavimo seriju pobeda i plasiramo se u četvrtfinale Kupa Srbije - rekao je Drulović.

Trener crno-belih ni u sredu neće moći da računa na Alena Stevanovića, koji je na jučerašnjem treningu ponovo osetio bol u mišiću, ali se oporavio Fabrisio.

Drulović: Odluka o Kosniću do kraja polusezone

Na probi u Humskoj je Jevrem Kosnić, koji bi mogao da bude pojačanje na štoperskoj poziciji.

- Jevrem je ozbiljan profesionalac i za sada dobro radi. Nismo imali neku prijateljsku utakmicu da ga proverimo i na taj način, ali do kraja polusezone ćemo doneti odluku-zaključio je Drulović.

- Fabrisio je spreman, ali još ne znam da li će igrati. Zadovoljan sam kako igraju Bandalovski i Ćirković, pokazali su da su dobar tandem. Videćemo da li će Fabrisio sutra zameniti Ćirkovića - istakao je Drulović.

Pred Partizanom je serija važnih utakmica. Posle Voždovca, dolazi Vojvodina, pa meč sezone protiv Augzburga.

Voždovac je kvalitetna ekipa koja beleži dobre rezultate. Imaju nekoliko igrača koji su Partizanova škola. Ne bih izdvajao nijednog fudbalera, reč je o kvalitetnoj ekipi. Gledao sam dosta njihovih utakmica i sigurno je da će biti težak protivnik u trenutku kada nas očekuje serija teških utakmica - rekao je Drulović.

Partije preporođenog Nikole Ninkovića radije kako trenera Ljubinka Drulovića, tako i navijače crno-belih. 

- Nikola i ja smo imali ozbiljan razgovor kada sam došao i sada je sve na njemu. Zadovoljan sam kako sada radi i treba da nastavi ovim putem. Svi znamo kakav je on talenat - pohvalio je pulena Drulović.

Trener crno-belih prati igrače Partizana koji su na pozajmicama, a u prošlom kolu se istakao Filip Knežević, strelac tri gola za Borac iz Čačka.

- Drago mi je kada igrači koji su na pozajmici igraju dobro. To je jedan preduslov da se vrate u Partizan. Zavisi od procene na kraju jesenjeg dela šta ćemo i kako ćemo, ali sigurno je da se računa i na Kneževića i na Aškovskog, koji su pod ugovorima sa Partizanom - istakao je Drulović.

SINE, JE LI TEBI DOBRO!? Bandalovski: Stižemo Zvezdu, dupla kruna je na dohvat ruke!

LEKARSKI TIM OBRADOVAO DRULOVIĆA Babović i Subić spremni za Voždovac!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija