• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

02.12.2015

09:12

STIPSE IZ HUMSKE! Partizan zaradio osam miliona evra, a dovodi samo besplatne igrače

Partizan

STIPSE IZ HUMSKE! Partizan zaradio osam miliona evra, a dovodi samo besplatne igrače

Podeli vest

Šampion Srbije planira da angažuje igrače za koje neće platiti obeštećenje - stiže Marko Jovanović iz Voždovca, a sa pozajmica se vraćaju Filip Knežević iz Borca i Stefan Aškovski iz Novog Pazara

Partizan planira da i u zimskom prelaznom roku, baš kao i letos, potroši siću za pojačanja! Iako su od igara u Ligi šampiona i Ligi Evrope prihodovali 8.000.000 evra, crno-beli će na zimu gledati da dovedu samo slobodne igrače!

Prvak Srbije je pred početak sezone doveo deset fudbalera, koji su ga koštali ukupno 200.000 evra. Niko od njih se nije pokazao kao kapitalno pojačanje, međutim, u Humskoj nemaju nameru da menjaju sistem rada.

Novi ugovor

Ekipa će od januara biti jača za najmanje četvoricu igrača - Filipa Kneževića, Marka Jovanovića, Stefana Aškovskog i Nemanju Mihajlovića.

Nije lako dati tri gola u našoj ligi, a Knežević je postigao već osam. On igra izuzetno
Ljubinko Drulović, Partizanov trener

Najzvučnije ime je Knežević, fudbaler Partizana koji igra na pozajmici u Borcu iz Čačka i jedan je od najboljih igrača Superlige. On je dao osam golova u prvenstvu, a pošto mu ugovor s Partizanom ističe narednog leta, uprava će mu ponuditi novu četvorogodišnju saradnju.

Kneževića je hvalio i Partizanov trener Ljubinko Drulović.

- Drago mi je kad igrači pod ugovorom s Partizanom igraju dobro u drugim klubovima. Nije lako dati ni tri gola u našoj ligi, a kamoli osam. Kneževićev Borac igra dobro, a on izuzetno - najavio je Drulović povratak Kneževića u Humsku.

SINE, JE LI TEBI DOBRO!? Bandalovski: Stižemo Zvezdu, dupla kruna je na dohvat ruke!

Pored Kneževića, vraća se i bivši kapiten crno-belih Marko Jovanović iz Voždovca, a očekuje se povratak Stefana Aškovskog sa pozajmice iz Novog Pazara. Četvrti igrač je Nemanja Mihajlović, kojeg je Partizan letos kupio od Rada za 100.000 evra, ali je on ove jeseni bio registrovan kao prvotimac Teleoptika.

DOLAZE U PARTIZAN

Filip Knežević (Borac) - povratak s pozajmice

Marko Jovanović (Voždovac) - ističe mu ugovor

Stefan Aškovski (Novi Pazar) - povratak s pozajmice

Nemanja Mihajlović (Teleoptik) - priključuje se prvom timu

Jevrem Kosnić (slobodan igrač) - ako zadovolji

Drulović posebno ceni Aškovskog, sa kojim je sarađivao u reprezentaciji Makedonije.

- Isto to što sam rekao za Kneževića važi i za Stefana Aškovskog. Igrao je odlično za Novi Pazar pre povrede. Sve zavisi od procene na kraju jesenjeg dela šta ćemo i kako ćemo, ali Aškovski i Knežević su igrači na koje se ozbiljno računa na proleće - rekao je Drulović.

Da je uprava Partizana uspela da ubedi Vladimira Stojkovića i Klea da se vrate u Humsku, i oni bi došli bez obeštećenja, jer obojici ističe ugovor poslednjeg dana 2015. godine.

Zvezdaš na probi

Svima je jasno da u odbrani srpskog prvaka najviše škripi, pa bi levi štoper na proleće mogao da bude anonimni Jevrem Kosnić (22). Srbin koji ima državljanstvo Švajcarske trenutno se nalazi na probi u Partizanu.

On je ranije igrao za Bežaniju, italijansku Pizu i mađarski Honved, a bio je pod ugovorom sa Palermom, iako nije odigrao nijedan meč za njega. Kosnić je dete Crvene zvezde, a kada je napustio crvene-bele, pozvao ga je milanski Inter, gde se takođe nije dokazao.

- Na treningu se vidi da je pravi profesionalac. Do odlaska na pauzu radiće s nama, pa ćemo odlučiti - rekao je Drulović.

(VIDEO) "VEČITI RIVALI" TRI GODINE BEZ KUPA! Zvezda i Partizan zaboravili kako izgleda pehar!

ILIEV SE ŠEPURI: Čestitali su mi i navijači Zvezde! 

PARTIZAN ZOVE NAVIJAČE: Dođite da dočekamo proleće 10. decembra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gago m

pre 8 godina

Зашто "стипсе"?!Ваљда треба прво вратити све дугове (а не гомилати их као "неки"!) па онда куповати скупље играче!

srdjan novi juzni front

pre 8 godina

kakve dugove da vrate,dosli su da napune svoje dzepove isisaju pare iz partizana usput ga uniste.nijedan dug nece da vrate samo ce da ih uvecaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija