• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

10.03.2016

13:44

SAM SEBI ODREDIO PLATU! Vazura od Partizana uzima 220.000 evra!

Partizan

SAM SEBI ODREDIO PLATU! Vazura od Partizana uzima 220.000 evra!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura prema ugovoru koji je potpisao sa crno-belima do 31. decembra 2019. godine prihodovaće čak 220.000 evra, odnosno skoro 4.100 evra mesečno

Vazura je u Humsku stigao krajem 2014. godine i tada mu je određena plata od 138.757 dinara. Međutim, on je posle šest meseci potpisao dodatak ugovora i dodelio sebi 220.000 evra, koliko treba da dobije do 31. decembra 2019. godine.

Da sve bude još čudnije, pomenuti novac se Vazuri dodeljuje kao nagrada što je potpisao ugovor sa crno-belima.

- FK Partizan se obavezuje da na ime naknade za zaključenje ugovora generalnom direktoru isplati neto 220.000 evra - stoji u dodatku ugovora, prenosi Blic.

Ovo praktično znači da će generalni direktor kluba iz Humske mesečno po slovu potpisanog ugovora prihodovati 4.074 evra mesečno. Ali ni tu nije kraj.

Dok se zaposlenima u radnoj zajednici duguju tri plate, Vazura je sebi odredio i sportsku premiju, i stavio sebe u društvo sa Sašom Ilićem, Darkom Brašancem i ostalim prvotimcima kluba.

- Direktor ima pravo na primanja koja imaju karakter prihoda sportista i sportskih stručnjaka, i to 100 odsto - piše u ugovoru, što je Vazura iskoristio i zbog dobrih rezultata u Ligi Evrope inkasirao još 20.000 evra.

VAZURA "KLJUČA" OD BESA: Pokradeni smo, postojala je namera da se ošteti Partizan! 

IZGUBILI UTAKMICU, DOBIJAJU PREMIJE! Direktor Vazura časti fudbalere Partizana posle derbija! 

MILOŠ VAZURA: Dug Partizana je 10 miliona evra, živimo od prodaje Šaponjića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Прво је Бог - себи створио браду...

radnik BIPa u stecaju

pre 8 godina

Vazurina sestra Danijela direktor ALSU-a umesana je u jos vece malverzacije! \n

roksaanda

pre 8 godina

Supruga je direktorka agencije za stecajne postupke. Kakav slucaj.

Vickasti

pre 8 godina

Terzić mu uleteo u svlačionicu i naterao ga da uzme toliku platu. To svi znaju i ćute!!!

Mito

pre 8 godina

Taj džabalebaroš, pljuje po Živkoviću. kako je taj zaradio toliku platu.

NNNY

pre 8 godina

Eto zasto su nam klubovi tu gde jesu!!! Isto se desava i u CZ! Godinama i goooodinama to traje a ko to placa??? Pa mi rodjaci! Gradjani SRBIJE! Oni se bogate od nasih para!!! Ma MARS NAPOLJE SVI I DA SE PRODAJU KLUBOVI!!! Dosta vise ! Kad bi izracunali koliko je drzava dala para tim indijancima ko zna sta bi mogli sve da izgradjmo za te pare!!!!

NNNY

pre 8 godina

Ponasaju se kao da su njihovi klubovi! A zaboravljaju ko ih svake godine vadi iz go**a!!!!!

Srbija do Pastrika

pre 8 godina

Rekoh ja vama proslog meseca da ste ga nagrabusili sa njim! Takav mu i tatko bio a i striko! Pitajte Prizrence i Orahovcane!

godo

pre 8 godina

Svi su hteli profesionalca za finansije.Profesionalac u svim delatnostima mnogo košta.Ako bude dobro radio svoj posao i ako Partizan bude imao rezultate to neće biti velika plata.Bolje da ima veliku platu i radi pošteno,nego da ima neku socijalu a otima mimo plate.U ovom prelaznom roku svi ugovori su biji javni i realni i to treba da postane praksa.Djura i kompanija su imali male plate,prodali su desetine igrača i Partizan su ostavili u minusu 15.miliona evra. Što bi narod rekao "Nema džabe ni kod babe".

Mile

pre 8 godina

Vala vredi i vise. Ako je to istina, pod hitno katanac. \n

no nime

pre 8 godina

Tražili ste gledajte.Hteli ste profesionalca, a takav mora da se plati.Ako Partizan bude imao rezultate to neće biti velika plata.Onaj zvezdin ima tri puta veća primanja,a zvezda ima 40.miliona evra,duga,plus ova godina,znači 50 miliona.Treba tražiti da transferi budu transparentni, što mogu da obezbede onih pet navijača koji sede u skupštini.Ako se tu izaberu pravi ljudi, neće biti moguća kradja.Zato ne treba bukati "Uprava napolje",nego "pare na videlo",jer Partizan nema upravu.Napred PARTIZAN !!!

stntsa

pre 8 godina

Šta zna dete šta je kotur betonskog gvožđa

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija