• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo.rs

15.03.2016

17:23

PARTIZAN PORUČIO: Novak Nedić stoji iza napada na klub!

Partizan

PARTIZAN PORUČIO: Novak Nedić stoji iza napada na klub!

Podeli vest

Predsednik Nadzornog odbora Partizana Vladimir Vuletić smatra da iza napada na rukovodstvo kluba iz Humke, u prvom redu generalnog direktora Miloša Vazuru, stoji Novak Nedić, čiji je otac Vojislav nedavno napustio crno-bele

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura prethodnih dana bio je glavna tema zbog plate i bonusa koje dobija u ovom klubu. Zbog toga je Nadzorni odbor u Humskoj pročešljao poslovanje generalnog direktora.

Zaključak Nadzornog odbora, koji je novinarima predstavio predsednik tog tela, Vladimir Vuletić jeste da je Vazura radio u korist kluba, da nije pravio malverzacije, niti troškario i razbacivao novac kluba, već da je upravo značajno doprineo finansijskoj stabilizaciji kluba.

Takođe, Vuletić je ispred Nadzornog odbora izneo sumnju da iza cele "hajke u medijima protiv Vazure i drugih članova uprave stoji Novak Nedić", koji nije bio u organima kluba, ali se do sada pitao za dešavanja u klubu. 

Pozivamo sve organe pravosuđa, policije da se pozabave ovim što se navodi u medijima. Lično ih pozivam: "Dođite u Partizan, proverite sve, nemamo ništa protiv!

Vladimir Vuletić, predsednik Nadzornog odbora

- Postoji osnovana sumnja da klubu ne žele dobro svime ovime i da iza ove nekorektne, ničim izazvane hajke stoje strukture koje predvodi Novak Nedić - rekao je Vuletić, dodajući da je indikativno da su napadi na upravu kluba i na Partizan počeli baš kada je Vojislav Nedić, inače otac Novaka Nedića, napustio Radnu grupu, koja vodi klub do predstojeće vanredne Skupštine.

- Zašto se ovi napadi, tendeciozni i neprovereni, poklapaju sa ostavkom Vojislava Nedića, ja nemam odgovor, ali jasno je i sigurno da imamo konstantne medijske natpise i napade, koji su maliciozni i tendeciozni i povrh svega neprovereni, poslednjih 10-15 dana - rekao je Vuletić i pozvao nadležne organe da reaguju:

- Pozivamo sve organe pravosuđa, policije da se pozabave ovim što se navodi u medijima. Lično ih pozivam: "Dođite u Partizan, proverite sve, nemamo ništa protiv!" - rekao je Vuletić, a preneo je Mondo.

BIVŠA DIREKTORKA PARTIZANA TATJANA RAKAS TVRDI: Vazura ne priča istinu, uzeće 40.000€ premija!

OSTAVKA U PARTIZANU! Vojislav Nedić napustio Radnu grupu crno-belih!

On je otkrio i da je dosadašnja finansijska direktorka kluba Tatjana Rakas, koja je prethodnih dana iznosila dokumenta iz kluba i optuživala Vazuru, došla na to mesto "pod uticajem" Novaka Nedića, koji, pak, nije imao nikakvu funkciju u klubu od decembra 2014. godine kada je došao u klub.

Partizan je oduvek bio plen i mamac, zbog toga se sve ovo dešava. Mi smo tu da se to ne dešava

Vladimir Vuletić, predsednik Nadzornog odbora

Pa, kako je onda Novak Nedić mogao da je zaposli?

- Vi ste svesni da pored pravnih, postoje i vanpravni uticaji, a vi znate šta to znači - odgovorio je Vuletić.

Znači, Novak Nedić ima veliki vanpravni uticaj, bilo je potpitanje novinara:

- Zaključite sami - odgovorio je Vuletić i naglasio da će klub podneti krivičnu prijavu protiv Tatjane Rakas zbog odavanja poslovne tajne i niza drugih dela.

Predsednik Nadzornog odbora Partizana je preneo i kakav je odgovor to telo dobilo od Miloša Vazure u vezi sa tim kako je Tatjana Rakas došla u klub:

- I ja sam se pitao kako je moguće da takva osoba, sa takvim bekgraundom dođe na tako odgovornu poziciju? Postavili smo pitanje Vazuri i on je morao da nam da otvoren odgovor: "Bio je to nalog Novaka Nedića, generalnog sekretara Vlade Srbije". To nam je rekao - istakao je Vuletić.

Upitan šta misli zbog čega se sve ovo dešava, odgovorio je:

- Partizan je oduvek bio plen i mamac, zbog toga se sve ovo dešava. Mi smo tu da se to ne dešava - zaključio je Vuletić.

PREDSEDNIK PARTIZANA ČVRSTO UZ DIREKTORA! Ćurković: Ako ode Vazura, odlazimo svi! 

BIVŠA FINANSIJSKA DIREKTORKA CRNO-BELIH TANJA RAKAS: Zeka se i dalje pita za sve u Partizanu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Posmatrac

pre 8 godina

A KO stoji iza Novaka Nedica ? Sigurno NE njegov tata.

Radovan

pre 8 godina

Naravno druze Vuleticu,da je tzv.gen.direktor i Nedicev kum, znacajno kresao troskove, to jest plate fudbalera,i zaposlenih u radnoj zajednici. Jedino sto se doticni harmonikas nije sjetio je to; da svoju platu, prilagodi finansijskim prilikama u drzavi Srbiji i FKP. Da li je moguce druze Vueticu da vi dajete podrsku covjeku koji ima mjesecnu platu vecu od polovine fudbalera prvog tima preko 5000 E.? Da li je moguce druze Vuleticu da vi podrzavate i branite covjeka koji se bahati i po beogradskim restoranima harci pare FKP.? Da li je moguce druze Vuleticu, da vi podrzavate i stajete u zastitu covjeka koji plus plate od 5000 E. trosi jos 10 000 E. mjesecno,Partizanovog novca, i tim novcem kupuje pozlacene tanjire, daje sluzbeno auto trecim licima koji ga razbijaju a stetu placa Partizan, i sa beogradskim lezihljebovicima krcmi novac FK.? Da li je moguce druze Vuleticu,da vi podrzavate covjeka koji . svakog mj. procerda 15 000 E. klupskog novca samo iz razloga sto vas je predlozio u radnu grupu.? Da li je moguce druze Vuleticu,da vi podrzavate i brinete o statusu covjeka koji se bahato i rasipnicki ponasa, glumi harmonikasa,i vokalnog solistu, a ne brinete se o radnicima iz radne zajednice kojima FK.duguje jos 3 plate.? Da li je moguce druze Vuleticu, da vi podrzavate covjeka, kabadahiju i rasipnika,a dug FKP. na dan 31.12.15 je iznosio skoro 17 m.E., bez obaveza prema Apolonu,slucaj AZ.? Dakle druze Vuleticu,vi podrzavate i branite covjeka koji je sa svojim kumovima fam.Nedic, napravio veci dug za 2 m E.nego sto su to napravili prijatelji D.Djuric,i F.Ramadani. - ( dug od skoro 15 m E.) Druze Vuleticu, nicija nije do zore,pa nece ni tvoja, a pogotovo tvog drcnog harmonikasa Vazure Milosa. PS. Da li znate druze Vuleticu, kolika je plata predsjednika i premijera RS.? Da li znate druze Vuleticu,koliko novca na ime reprezentacije trose premijer i predsjednik RS. Da li znate druze Vuleticu, da li je i koliko dana Vazura Milos, proveo na poplavljenim podrucjima,kada znamo da je premijer RS,tamo svaki dan i smrzava se po kisi i blatu.? Nije druze Vuleticu, harmonikas Milos, proveo niti 10 minuta na poplavljenim podrucjima. Dok se premijer Srbije 7 dana izlagao kisi i blatu, i borio sa poplavama sirom zemlje, dotle je harmonikas Milos,sa svojim pajdasima obilazio beogradske restorane, i borio se sa pozlacenim tanjirima,gledajuci sta ce iz njih bolje da pojede,naravno na racun FKP.

maza

pre 8 godina

mislim da je doslo vreme druze vuleticu da odgovarate za vaša dela tj zlodela prema vasem tj nasem klubu i navijacima koje ne zelite na tribinama. Niste vi stvorili stvorili partizan i ne igra se fudbal radi vas nego radi publike shvatite to vec jednom, a ako vas navijaci ne zele moralno je (ako ga uopste imate sto je upitno) da odete iz naseg kluba i otvorite svoje firme pa se bahatite sa svojim parama.

Marko

pre 8 godina

Reče moralna GROMADA i poznati seksualni predator profesor Vuletić i ostade živ. Pa debeli Vazura se poziva na svog kuma svaki put kad nešto zajebe ili ukrade pa ga otkriju. Pa normalno da Nedić nije hteo više da trpi da ga prozivaju zbog jednog nesita i hohštaplera. Taj sukob traje već više meseci i pitanje je bilo vremena kada će Nediću dozlogrditi da ga kum uvaljuje u svoje blato i zavadjuje sa ljudima bezvikakvog razloga. Priča u čaršiji je da je Vazuri još prošlog leta Nedić rekao da se dovede u red, da prestane da otima i da se bahati i da ga više ne uzima usta svaki put kada nešto zajebe.

fox njuz

pre 8 godina

Vazuru podržava Vučela..jer njegovom sinu daje pare..a Vučela je dovukao u Partizan onog hohštaplera Zorana Popovića..koji ne da...utaljuje porez državi Srbiji(70 i kusur miliona samo u Loznici..za šta On i Dejan Marković imaju sudjenje ..već nastavlja sa"radnjama utaje poreza preko svoje žene..sad su u pitanju milioni evra..to radi u kooperaciji sa Dačićevim Čovekom of poverenja,Perčevićem...samo seljake u selima oko Loznice je izdigao za preko 10000€..pa sad niko neće glasati za SNS..jer je proturio priču kako je blizak Snd-u..pokupivši im svinje,a koje nije platio..

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija