• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport.com

05.05.2016

19:18

ON ĆE DA IGRA JOŠ MALO! Saša Ilić potpisuje novi ugovor sa Partizanom!

Partizan

ON ĆE DA IGRA JOŠ MALO! Saša Ilić potpisuje novi ugovor sa Partizanom!

Podeli vest

Kapiten i živa legenda Partizana Saša Ilić odložio je odlazak u penziju pa će i naredne sezone sa trakom oko ruke predvostiti crno-bele

Iliću ugovor ističe krajem juna, ali je jedan od najboljih fudblera u istoriji kluba iz Humske odlučio da još nije vreme za panziju, pa će i naredne sezone trčati po superligaškim terenima.

Iako se često pominjalo da bi mogao da okači kopačke o klin na kraju ove sezone, Ilić će, prema pisanju Mocartsporta, funkcionerska fotelja još malo sačekati.

- Ako ja budem donosio odluke onda je to - to. Zalažem se da Ilić produži ugovor. Sve vodi ka tome. I dan danas smo jedna ekipa sa Sašom, sasvim druga kad njega nema na terenu. Emotivno sam vezan za njega, međutim, nije to prelomni detalj u odluci da li bi trebalo da nastavi da igra ili ne - rekao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev za Mocarsport, i dodao:

Neminovno, jednog dana mora da dođe do rastanka Saša Ilića i Partizana. Preciznije, do njegovog završetka karijere. Samo, još nije vreme za to. Ne mogu da zamislim crno-bele bez Saše Ilića - istakao je Iliev.

BOŽINOV NEMA ZMIJU U DŽEPU: Iliću za asistenciju plaćam 1.000 evra!

On će, bez obzira na to ko pobedi na predstojećim izborima u Humskoj, i sledeće sezone nositi crno-beli dres i tako uslišiti želju "grobara" koji na svakoj utakmici pevaju dobro poznatu pesmu "Ja bih da igra još malo...".

Iako zvanični pregovori još nisu započeti, nema dileme da će ugovor biti potpisan po završetku sezone. To znači da Ilić kreće u svoju 17. sezonu u dresu crno-belih sa kojima je osvojio deset titula i tri trofeja kupa, ali i u poteru za Momčilom Vukotićem, trodecenijskim liderom na listi igrača sa najviše utakmica za klub iz Humske 1.

Vukotić je u dva mandata, pre nego što se povukao 1984, stigao do kote 791, Ilić je trenutno na 770, a početkom jeseni mogao da obori još jedan rekord i po još jednom parametru zakorači među legende kojima odavno pripada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crnogorac

pre 7 godina

Jos malo para da uzme za 15 minuta po utakmici. SPRDNJA!!!

Dragan

pre 7 godina

Kako na terenu malo hoda, malo trčkara može igrati još 10 godina. Čovjek si umislio da je Toti. Ma skloni se daj prostora mlađim snagama, a ne da netko trči za tebe.

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija